Šta je novo?

u čemu može biti problem? 2xWD 500AAKS

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Pre neki dan sam uzeo još jedan WD 500AAKS kako bih malo povećao prostor koji imam za skladištenje filmova i muzike.
Taj HDD je trebao prvenstveno da služi da na njemu budu filmovi i muzika koji se dele u mreži, ali...nastao je problem.
Formatirao sam HDD i pustio sa mog postojećeg diska da se kopiraju svi filmovi i sva muzika, i otišao do prodavnice. Kada sam se vratio primetio sam da se kopira jako SPORO, posle 15 minuta, došao je do 1% (oko 300gb je sve što sam kopirao, znači za 15min je iskopirao ~1gb), i pustio sam ga da radi, reko možda se muči sa muzikom. Da bih nakoj 10-tak minuta ja došao u sobu i primetio da se računar resetovao. Hmmm...
Pustio sam ponovo i ostao da gledam film, posle ~15-tak minuta računar se opet sam resetovao. Mislio sam da je do OC-a, ali sam vratio sve na deff, i opet pustio kopiranje (naravno sve što je iskopirano sam preskočio) i opet je posle 10-tak minuta resetovao računar.

Da li neko zna u čemu može biti problem???

Testiraj HDD-ove da li je sve ok, mozda je nov hard neispravan(desava se).

Jel ti ovaj ata od 120?

Poslednja izmena:
Nije ATA... SATAII je disk. ATA varijanta od 500gb ima oznaku WD5000AAKB.
Testiraj disk Western Digital Data LifeGuard programom sa Hiren's-a.
Da imash neko slabije napajanje posumljao bi na njega, ali ipak si siguran sa te strane.

Znam da je wd sata, pitao sam za ovaj seagate, mislio sam da je sa njega prebacivao. Moja greska

seagate je ata, ali njega ne diram, on sluzi za DL, a sada nisam nista skidao, samo sam kopirao sa jednog na drugi WD.
A pitanje za taj program, da li može to iz windowsa?

seagate je ata, ali njega ne diram, on sluzi za DL, a sada nisam nista skidao, samo sam kopirao sa jednog na drugi WD.
A pitanje za taj program, da li može to iz windowsa?

Moze iz Win-a ali mislim da je bolje iz DOS-a ako ikako mozes;)
Evo ga link

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno