Markic
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.02.2013
- Poena
- 555
Moja oprema
- Laptop
- Macbook Air M1, HP Pavilion 17
- Mobilni telefon
- Google Pixel 8 Pro
- Pametni uređaji
- Galaxy Watch 4 Classic
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Juče mi se dok sam koristio laptop, po prvi put desilo to da mi sve odjednom laguje, animacije obrtanja točkića na pregledaču, YT video klipovi, otvaranje Action Center-a, čak i kada kucam nešto na tastaturi imam input lag. Nakon što sam restartovao laptop, problem je nestao.
Međutim jutros ponovo isti problem, užasno lagovanje svega "pokretnog". Računar bukvalno nije moguće koristiti. Probao sam da restartujem ponovo laptop, međutim laguje i dalje.
Interesantno je to što ne laguje odmah nakon što se uključi, nego nakon nekih 1-2min kreće konstantno lagovanje. (Ovo me navodi na sumnju da sam nakupio neki malware ili minera)
Probao sam da reinstaliram drivere za grafičku, ali nije pomoglo. Takođe sam skenirao računar sa Malwarebytes-om, on ništa nije našao.
Na laptopu je instaliran Windows 10 15063, laptop: HP Pavilion 17 f00sm
Jel može neko da mi kaže šta mi je činiti?
Međutim jutros ponovo isti problem, užasno lagovanje svega "pokretnog". Računar bukvalno nije moguće koristiti. Probao sam da restartujem ponovo laptop, međutim laguje i dalje.
Interesantno je to što ne laguje odmah nakon što se uključi, nego nakon nekih 1-2min kreće konstantno lagovanje. (Ovo me navodi na sumnju da sam nakupio neki malware ili minera)
Probao sam da reinstaliram drivere za grafičku, ali nije pomoglo. Takođe sam skenirao računar sa Malwarebytes-om, on ništa nije našao.
Na laptopu je instaliran Windows 10 15063, laptop: HP Pavilion 17 f00sm
Jel može neko da mi kaže šta mi je činiti?
Poslednja izmena: