Šta je novo?

txt file u K700i ?

DTK

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
320
Dali postoji nacin da se txt file prebaci u k700i i da ga se procita na istom? .Pokusao sam i nece.Dali mozda postoji neki drugi format za text koji ovaj tel.moze prikazati?

ne

Uh treba mi za jedan ispit

nisam rekao da studiram.Treba mi da upisem kratkeodgovore na 6000 pitanja.

tiristore, moguce je.
Ja sam to davno probao jos na m55 telefonu sa java programom, ali davno bese pa zaboravih ime programa :) mada pretpostavljam da sada vec ima vise java resenja.

Poslednja izmena:
Nisam probao sa programima, ovako klot je nemoguce. Trebalo mi za serijske.. :D

koliko se sećam, za siemens telefone je postojao java program koji je omogućavao da se na telefonu čitaju tekst fajlovi.
verovali ili ne namena programa je bila da ljudi čitaju knjige dok su na putu.

a da nadjes neki java program za k700 koji cita pdf ? a txt konvertujes u pdf ?:smoke:

zato je mpx200, majka :(

E to je to ,svaka cast!!!!Hvala svima ,a Miljanu narocito.

@miljan
Hteo sam da kazem, da na mpx-u nije problem naci software koji to otvara, a moguce je i preko IE otvoriti HTML file.

Poslednja izmena:
Ok, lepo sto mpx200 to moze ali
Pitam opet:
Kakve to veze ima u ovoj temi?
Nije covek pitao koji bi mu ti telefon preporucio a i ne verujem da ga sad zanima neka nova kupovina ili zamena.
Btw, ja sam onaj program pronasao za cirka 30 sec (i to 30 zato sto sam se razmisljao da li nekome da odradim posao koji moze i sam) zahvaljujuci google-u, tako da ne vidim problem u pronalazenju trazenog softvera za dati telefon niti razloga da se (i) ovde poredi sa nekim drugim kada vec moze da iskoristi ono sto ima.
NHF.

@DTK - nema frke

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju kako ovo da uradim na SE t630, jer sa ovim softwareom nece, bise da je ne ispravna aplikacija.

Vrh Dno