Šta je novo?

TWRP traži lozinku, decrypt password ?

Kod mene je na Pocophoneu ubacivanje drugog TWRPa, za moj telefon, rešilo problem.
Ako ti ne treba baš taj TWRP iz specifičnog razloga, ovako je najlakše. U suprotnom, možda na XDA forumu imaš neku zakrpu za tvoj model.

Kod mene je na Pocophoneu ubacivanje drugog TWRPa, za moj telefon, rešilo problem.
Ako ti ne treba baš taj TWRP iz specifičnog razloga, ovako je najlakše. U suprotnom, možda na XDA forumu imaš neku zakrpu za tvoj model.

A pa zato što moj model podržava samo jednu verziju TWRP-a tu koju sam instalirao to sam našao, prvo mi instalacija uopšte nije uspevala ( nije se pojavljivao nakon restarta TWRP meni ) iako sam sve radio po uputstvu, nisam znao zašto mi ne uspeva, a onda sam našao da on podržava vrlo malo verzija TWRP-a i to izgleda da samo tu moju.

Nemogu drugi da instaliram znači.

Poslednja izmena:
Cekaj pitao sam te i tamo pre, cemu ce ti sve to? Neki telefoni prosto nisu pogodni niti popularni za zajednicu? Iskreno za taj model telefona koji ti imas ne vidim ni jedan jedini benefit da se toliko mucis. Ako te vec to zanima, kupi neki telefon koji ima normalne developere i koji ima dobru zajednicu.

Ne ali ja sam uspeo da instaliram TWRP i pojavio se taj meni nije to do samog telefona, nego traži lozinku neku i vidim na xda da imaju mnogi taj problem i nekako su ga rešili, a nigde tamo ne pišu kako. A na drugom mestu sam našao onaj snimak predlog kako je to rešeno, samo što u mojoj verziji twrp-a nema one opcije F2FS a sve ostalo ima.
Mora da je neko uspeo to da reši na svom mobu.

Ako te vec to zanima, kupi neki telefon koji ima normalne developere i koji ima dobru zajednicu.
Nemam toliko para :) i njega sam dobio uz box 4.

Poslednja izmena:
@Alexander

Ja nisam imao takav problem i ne znam kako se rešava, ali:

Koliko vidim, Dark Warrior ti je već predložio da umesto fajl sistema f2fs (koji nemaš u ponudi) izabereš i formatiraš memoriju u EXT4 fajl sistemu. Jesi li to pokušao/razmotrio? Šta je problem sa EXT4?

Twrp ti trazi password jer je particija enkriptovana, tako je od marshmallowa. Taj twrp ocigledno ne moze da cita enkriptovane particije, resenje je da iz twrpa-a formatiras data (tvoji podaci na internoj memoriji). Ali opet ne kontam sta ti je krajni cilj. Mislim da ni ti sam ne znas šta hoćeš. Jer i ako osposobis twrp, šta ćeš raditi sa njime?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Svako formatiranje u nekom novom formatu briše sadržaj patricije.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

I šta sada, ja sam formatirao na taj EXT4 sistem se obrisao, ja ga flešujem, opet instalirao TWRP i on opet traži onu lozinku i data format onaj je opet emmc ?

I da imam čak tu f2fs kao opciju, nisu ni tamo na filmu baš objasnili šta dalje kada se formatira data na to EXT4 ili f2fs ? Šta se posle ustvari radi ?

Poslednja izmena:
I šta sada, ja sam formatirao na taj EXT4 sistem se obrisao, ja ga flešujem, opet instalirao TWRP i on opet traži onu lozinku i data format onaj je opet emmc ?

I da imam čak tu f2fs kao opciju, nisu ni tamo na filmu baš objasnili šta dalje kada se formatira data na to EXT4 ili f2fs ? Šta se posle ustvari radi ?

Kreneš sve ispočetka, i tako u krug, možda će posle 10-15 puta proraditi. Pogotovo što nisi napiao o kojem telefonu se radi, možda bi ljudi mogli da ti daju konkretan savet.

A joj da evo izvinite: Sony Xperia L1.

Ako sam uspeo da ga instaliram i dobio meni TWRPa znači da bi trebalo da je dalje isto za sve telefone, a da se malo menjaju (ali slično) za razne verzije TWRP-a ili kako ? Ovde sam preuzeo TWRP instalaciju.

Kako znači ide dalje kada se formatira data na ono ? Jel zna neko kako bih to trebalo da ide ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno