Šta je novo?

Two Worlds II

Video gameplay:

http://www.gameswelt.tv/16772/two-worlds-ii/live-stream-.html?mode=1

Prvih 10 minuta:

http://www.youtube.com/watch?v=erZLz5N1Aoo

Closed-Beta Review (English):

http://www.rpgitalia.net/news/two-worlds-ii/two-worlds-2-a-closed-betas-review/

Two Worlds 2 is the real surprise of this fall. With a flop on their shoulders like the first Two Worlds (though it is really better with the last patch), Reality Pump worked hard and created a fantasy world alive and capable of involving the player. Detailed graphics, numerous quests with different endings, totally customizable items and magic are only some of the aces up the sleeve of this game. Whoever loved (or tried to love) the first Two Worlds should buy it without second thoughts. Whoever is still waiting for The Elder Scrolls V will find a valid substitute for Oblivion, with more role playing under all aspects. Those who, like me, have been following the Gothic saga for a while, will be surprised to find some of its clichés presented here in a coherent manner. In short, this is a must for every fan of the action RPGs genre.

Poslednja izmena:
Nemački eurogamer je dao igri ocenu 9 (link:http://www.eurogamer.de/articles/2010-11-04-two-worlds-ii-test?page=1)

Evo jednog prevedenog pasusa iz review-a.

Where exactly are the players that always moan about games offering little content? Get yourself Two Worlds II, and you'll get more than you can chew! After Arcania, Two Worlds II really looks like the RPG Messiah. You can blame the game basically just that it wants too much. It wants to be the Über-RPG and yet this isn't the case. Those who want to try, see and understand everything should in any case start saying farewell to family, friends and pets. Yep, I admit, Two Worlds II has impressed me deeply. Such a complex adventure that is held together by so lovingly crafted voice recordings, I have not seen for a long time. Screw that: I have never seen that! Despite small stains on the shining armor - this is a masterpiece.

Ja lično nisam očekivao ovoliko pozitivnim kritika. Izgleda da ćemo ove godine ipak dobiti jedan RPG vredan pažnje.

Gle gle, NEMACKI sajt ;)
jel bese Germani prave tu igru? ;)

mada, nevezano za to, mislim da igra nece podbaciti

Po svemu sto sam video u gameplay snimcima koji su do sada postovani u ovoj temi, nastavak deluje neuporedivo ozbiljnije od prvog dela, koji je bio samo prosecan Oblivion clone. No, 'ajde da sacekamo i finalnu verziju, pa cemo da sudimo. :)

Gle gle, NEMACKI sajt ;)
jel bese Germani prave tu igru? ;)

mada, nevezano za to, mislim da igra nece podbaciti

Germani su napravili Arkaniju pa je opet napljuvaše u poređenju sa Two Worlds II. Nisu Nemci skloni dizanju njihovih igara u nebesa samo zato što su njihove.

Igra se pojavila za box,sto me pomalo cudi jel sam negde procitao da je ozlozena za januar...:trust:

Pojavila se Nemačka verzija i dobila je dobre ocene po njihovim časopisima!

Izasla i relodovana verzija, 4.5gb...

Pih, eto igre ni od kuda!

Mislim da je nemačka verzija u pitanju. Skida se ali neće skoro. Ko prvi proba nek stavi par skrinšota i koju reč o samoj igri. Da li je poput Gothica, Obliviona ili praviš petodupli salto kao u Divinity II. Znači zanima me kakve su sposobnosti junaka kojeg vodiš tj. da li je klasičan supermen ili je u pitanju realističan seting poput Gothic/Risen?

Meni ostalo nesto preko sat vremena, samo sto ce biti bas brzi test jer se nema vremena ovih dana. :D

ajde baci koju rec i screenshot kad skines...

btw, multiplayer coop? dobro zvuci :)

Mislim da je nemačka verzija u pitanju. Skida se ali neće skoro. Ko prvi proba nek stavi par skrinšota i koju reč o samoj igri. Da li je poput Gothica, Obliviona ili praviš petodupli salto kao u Divinity II. Znači zanima me kakve su sposobnosti junaka kojeg vodiš tj. da li je klasičan supermen ili je u pitanju realističan seting poput Gothic/Risen?

Nije nemacka nego reloaded. :D

Ček, ja sam mislio da su oni razbili nemačku verziju igre. Znam da je igra trebala izaći kasnije pa mi je zato palo na pamet da je GER u pitanju. Plus je tamo gde sam pokupio linkove neko napisao da Two Worlds II GER.

Super ako je engleska verzija u pitanju :)

***, ovo jako dobro, picim jedno lapu sata....
prenaglasen je DOF efekat, dx11 ce izgleda biti tek kroz patch, sad radi samo dx9, aa u igri moze samo na x1.
Nemam ni ja nesto puno vremena, sve fino radi, izgleda lepo ispolirano, retko padne ispod 70fps-a

evo malo i ingame videa, nije moj. Lepa stvar je i da igra podrzava hardverski EAX
[YOUTUBE]djAbv4Cg810[/YOUTUBE]

Prilozi

• TwoWorlds2_2010_11_10_20_44_59_153.jpg
    TwoWorlds2_2010_11_10_20_44_59_153.jpg
    353.4 KB · Pregleda: 69
  • TwoWorlds2_2010_11_10_20_50_02_353.jpg
    TwoWorlds2_2010_11_10_20_50_02_353.jpg
    449.7 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Ja sam ukljucio V-Sync i trenutno ne pada ispod 60. Slazem se da je DOF preteran pa sam iskljucio u opcijama. Sto se same igre tesko je suditi jos, jer je na pocetnku sve u cinematic fazonu i igrac nema izbora sta ce da radi, a okruzenja su jos zatvorena bez slobode kretanja.
Jedino sto mislim da je prelako mozda je tezina igre, ali je ovo jos kao tutorijal sekcija. Mislim da sam stavio na hard, sada ne mogu nigde da nadjem u opcijama podesavanje za tezinu i da proverim. Ali sam greskom promasio da ubijem jednog i sneak-a, pa su dosla jos dvojica i lako sam ubio svu trojicu maljem (mada su skunilo oko pola health-a).
I da, ovde glavni baja ume i da pliva. :D

Prilozi

• TwoWorlds2 2010-11-10 21-20-55-28.jpg
    TwoWorlds2 2010-11-10 21-20-55-28.jpg
    221.2 KB · Pregleda: 90
  • TwoWorlds2 2010-11-10 21-36-42-04.jpg
    TwoWorlds2 2010-11-10 21-36-42-04.jpg
    110.6 KB · Pregleda: 100
  • TwoWorlds2 2010-11-10 21-49-39-01.jpg
    TwoWorlds2 2010-11-10 21-49-39-01.jpg
    348.4 KB · Pregleda: 101
Poslednja izmena:
Instalirao sam, napravio onu aktivaciju sa "telefonom" t.j. kejgeneratorom, igram se ja lepo, stignem na jedno mesto i mi da "the demo is over please enter the serial number to enter chapter 1" ukucam onaj kod sto sam pre aktivirao igru sa njim al ne radi :( Ja mislim da je to demo a ne cela igra PC Release Date: January 4, 2011

Poslednja izmena:
Dolke si stigao kada ti je to izbacilo?
Ja sam stigao do neke podzemne tvrdjave gde su mi dali sobu pre nego sto sam prekinuo sa igranjem.

Poslednja izmena:
Evo tu

A evo i sta pise :S:

Da nisi greskom na startu odabrao demo posto to stoji kao prva opcija. Meni najnormalnije ide dalje, tek sada krece prava igra.

Prilozi

• TwoWorlds2 2010-11-10 23-32-06-90.jpg
    TwoWorlds2 2010-11-10 23-32-06-90.jpg
    358.6 KB · Pregleda: 117
  • TwoWorlds2 2010-11-10 23-32-19-06.jpg
    TwoWorlds2 2010-11-10 23-32-19-06.jpg
    310.9 KB · Pregleda: 114
Problem imaju jos nekoliko bugara vidim pisu komentare , al ja resio problem:banana:
Uzeh po treci put da instaliram igricu, onda aktivirao sa generatorom al pre toga ovoga puta sam iskljucio internet, ubacio saves koje sam pre upamtio i nema vise onog natpisa:)

Poslednja izmena:
Kod mene nece ni da startuje, posle 3 sekunde izbaci program stopped working. Sve sam zivo probao, directx, physx, menjao drivere... i nece pa nece. Trazeci po netu, nisam video da je iko imao slican problem, uglavnom smaraju sa aktivacijom. Koristim win7 x64.

Problem imaju jos nekoliko bugara vidim pisu komentare , al ja resio problem:banana:
Uzeh po treci put da instaliram igricu, onda aktivirao sa generatorom al pre toga ovoga puta sam iskljucio internet, ubacio saves koje sam pre upamtio i nema vise onog natpisa:)

U nfo lepo piše da mora da se blokira izlaz na net firewall-om. Samo izgleda da to niko ne čita.

Lepa stvar je i da igra podrzava hardverski EAX

Hvala milome bogu ... uopste ne vidim potrebu da se isti izbacuje iz igara ... osim mozda sto nece da placaju creativu licencu ??

Niste imali problema sa medicinom? Meni MSE prijavljuje Obfuscator.XZ. Da li je u pitanju false positive?

I meni je nesto Avira prijavljivala, ali je ucutkana. :D

Vrh Dno