Šta je novo?

Twisted Metal PS3 (tentative) PS3

Kad se samo setim TM2

Moscow - baciš napalm na jedan transparent da bi ti se pokazala šifra za Jet Moto 2 stazu
Paris - baciš napalm na Monalizu kako bi otključao još jedan nivo
New York - padneš sa zgrade da bi video šifru zapisanu sa neonkama za otključavanje Sweet Tootha
Hong Kong - prebaciš kameru na ptičiju perspektivu da bi video kad metro prolazi iz tunela šifru koja mu je napisana na krovu... ali ne mogu da se setim za šta je tačno - mislim da je za Miniona.

Najjace je u tm black.Kada treba da se skoci sa onog luna parka na krov zgrade pa na drugu zgradu pa na zgradu levo pa onda da rasturis dimnjak i da naskocis preko da bi otkljucao prison pasage arenu.
Naci veliko cimanje:)
Najjace je sto nema nikakvih sifri da se to otkljuca.Ali je zato uvek bilo dobrih caka.Tipa led je isao gore,dole,gore :D

Led je na TM2 bio levo desno gore ;)

Još jače je što u to vreme nisi imao youtube da ti pokaže how to unlock nego si kao budala kružio okolo ne bi li provalio...

Eh kad se setim samo FF VII i revolucionarno otkriće ostrva koga nema na mapi sa pećinom pa dugačak put do ideje da postoji Chocobo koji bi mogao hodati po moru i onda još veće frapiranje kad smo prvi put aktivirali Knights of the Round summon materiju... :(

Ili da Crash dobija dijamante ako skupi sve kutije bez izgubljenog života... :)

Poslednja izmena:
Nadam se samo da ce ga uraditi kako treba i ispuniti sva nasa ocekivanja.
Ili je ipak bolje da nista neocekujemo pad da bude :"........(ostao bez teksta, pauza 5 sekundi).... aaaa (bale cure iz usta po dzojpedu).... (odusevljenje je primetno na njegovom licu)...."

Poslednja izmena:
Ova tema moze da se zatvori. Jafforidza ne radi TM, radi nesto drugo, nesto bas obecavajuce, ali nije TM..

twisted ce da radi na warhawk n-gine-u tako da ce da bude najludi multiplejer ikad

Sto ne izbrise neko od modova iz naslova ovo tentative, zna se sad mnogo vise o igri nego kad je otvorena tema.

[video]http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-twisted-metal/715057[/video]

gameplay iz igre

demo is out :) ajde skidajte pa da se koljemo.

Ruzna grafika, dobra muzika, solidne kontrole(sem motion control dela).

Igra na momente izgleda kao PSN naslov, ali je prilicno zabavna.
Svako ko je igrao TM2 na pc-u, ili neki od kasnijih delova na psx-u zna koliko je igra dobra ako se skupi (bar) 4 igraca.

Ako bude dovoljno ljudi odavde koji ce ovo igrati, mozda i uzmem igru.

Posle 3 partije privikavanja, ownovao sam ih sve...

Aaa .. Moze li sporije ovaj PSN ? :) Skida ko da sam na dial-up-u ...

I meni na uk storu izbacilo 620 minuta potrebno za skidanje,resetujem ruter pa onda probam ono 1000 minuta resetujem opet opet 600. Probao na us storu i tamo odma 63 minuta. Da li je to slucajnost ili je uvek americki brzi.

S obzirom da demo istice veceras, interesuje me da li ima zainteresovanih da se nadjemo online i odigramo koju partiju? :) Ja necu moci pre 18h, jer sam na poslu. Moj PSN ID je: TwiSteR_85
Inace, vidim da je podforum posvecen konzolama malo utihnuo, ali i pored toga me cudi da niko ne komentarise demo ove (pre)dugo iscekivane igre.

The Last Guardian sam iscekivao sa velikim ushicenjem, ali je ono zbog silnih odlaganja igre, vremenom splasnulo. Konacni datum izlaska iste jos uvek je nepoznat, a vec dugo nema ni nekog novog materijala (screenshotova, trejlera) koji bi ukazao da se nesto desava u razvoju igre. U svakom slucaju, i dalje sam zainteresovan za tu igru i iskreno se nadam da ce se (konacno) pojaviti u prodaji u toku ove godine.
Nego da se vratimo mi na TM. ;) Jel osim Bojana jos neko zainteresovan za MP okrsaj u ovoj igri?

Beta je gotova pa ce okrsaji sacekati dok igra ne izadje. Ja je zasigurno nabaljam, doduse iz Amerike mi stize pa cu je dobiti malo ranije nego sto izlazi u Evropi. Ne znam dal je neko imao slicne probleme al ja u beti nisam mogao da upadnem ni u jednu online partiju uvek sam dobijao matchmaking error al zato sam onaj challenge presao nekih zilion puta cak i sa reaperom mi je postao boza xD

Vrh Dno