Šta je novo?

Twin view

sirius

Čuven
Učlanjen(a)
24.11.2002
Poena
619
Imam GF2TI iodlicne drajvere 42.70,medutim ne mogu da nadem opciju Twin view.Na mojoj staroj mx 400 sam to imao.Dali je to drajvera ili do necega drugo?.Sa tv tool-om je sve ok ,naravno mogu samo da gleda na monitoru ili na tv-u ,ali sve u svemu jako sam zadovoljan slikom.

Stavi extend my windows desktop u settingsu u display properties za 2. uredjaj.

Pretpostavljam da je covek mislio na Tab "Twin View" u okviru Display Properties > Settings > Advanced, a isti se sad ne zove vise tak onego nView, pa da je jednostavno hteo da ukljucivanjem "Clone" opcije ima istovremeno sliku i na monitoru i na TV-u :)
Probaj da cekiras "Force detection of a monitor on the secondary connector" ili tako nesto ako ti je nedostupna Clone opcija ili probaj drugu verziju Detonator-a...

Ne moze se dobiti ni TwinView ni nView jer je to isto. Jednostavno GF2 Ti je ustvari GF2 GTS kjoji nije imao u sebi podrsku za TwinView/NView. TwinView/NView je uveden tek od GF2 MX koji je noviji u odnosu na GF2 GTS.

sirius je napisao(la):
Imam GF2TI iodlicne drajvere 42.70,medutim ne mogu da nadem opciju Twin view.Na mojoj staroj mx 400 sam to imao.Dali je to drajvera ili do necega drugo?.Sa tv tool-om je sve ok ,naravno mogu samo da gleda na monitoru ili na tv-u ,ali sve u svemu jako sam zadovoljan slikom.
Ako u tv toolu staviš PAL 60 sigurno ćeš moći da uključiš i dual view jer će osvežavanje biti 60Hz

Nazad
Vrh Dno