Šta je novo?

TVTool v.9

SittingCrow

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2002
Poena
619
TVTool v9

What's New:
TVTool offers the possibility to remote control the PC first time (s. news from 26.10). Also there are new hotkey commands and this version is compatible with the latest Detonators again. Some important bugs could have been fixed like black line distortions of GF4-TI cards. The switch speed has been improved for nView modes and the stability of the nView modes especially on GF2-MX cards has been improved.

Opet se spavalo na casu 😀
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=30153&postdays=0&postorder=asc&start=240

Da bi spasio nekako ovaj thread od brisanja, a i neciji sig od iste sudbine 😉 , morao sve zivo da editujem i da sklonim nekoliko postova. Izvinjavam se autorima i nadam se da razumete, neke stvari ne moraju bas tako eksplicitno da se govore da bi bile jasne...

drapin je napisao(la):
Da bi spasio nekako ovaj thread od brisanja, a i neciji sig od iste sudbine 😉 , morao sve zivo da editujem i da sklonim nekoliko postova. Izvinjavam se autorima i nadam se da razumete, neke stvari ne moraju bas tako eksplicitno da se govore da bi bile jasne...
Slazem se s obzirom da su doticna objasnjenja bila previse precizna, a za one koji imaju nedostatak intuicije...
...pa pobogu, cemu sluzi PM ?!!

kUdtiHaEX je napisao(la):
...

Pogledaj u moj signature 🙂

Drapin mi je editovao post gde sam napisao da na tvom forumu nisam pronasao ono sto sam trazio,u svakom slucaju hvala svima narocito crnom.

pozdrav

Nazad
Vrh Dno