Šta je novo?

TVTool 8.0

• Začetnik teme Začetnik teme Crni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Crni

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
799
http://tvtool.info/setup80.exe

what's new:
· Support for MV TV encoder (internal encoder from nVidia)
· Extensive nView configuration tab
· Support for GF-FX
· Support for GF4-MX 420,440 and 460
· Support for GF4Go, GF-FX Go
· Overlay problems fixed for GF2Go
· Overlay Colors adjustable
· TVTool uses driver for TV switch now -> more stable
· Resolutions 768x576 and 720x480 added for Philips SAA7104 and SAA7108'A'

Da li je i to neka beta verzija, odnosno da li ima ograniceno trajanje ili kad se kupi radi zauvek - da li je full?

🙂
Naravno da nije full - u pitanju je demo verzija, a link je tu cisto informativno (da se zna da je izasao, proba, pogleda...).
Za registraciju se vec snalazite kako ko zna i ume 🙂
Inace, izasla je 8.0a, tj. dan-dva po izlasku 8.0 je otkriven neki bug, pa je brze-bolje izbacena nova verzija sa ispravkom...

Imam full sa serijskim kome treba neka javi na P.M.

Ma znam da to nije link ka full verziji. Nego sam pitao uopste da li je 8 full verzija jer su sve one 7 verzija u stvari bile beta verzije i imale neko ograniceno trajanje (ne mislim na 15 min - to je demo, vec na 2-3 meseca vazenja full verzije jer posle toga izlazi nova beta i oni salju link svojim registrovanim kupcima). Ni meni vise nista nije jasno.

Laza je napisao(la):
Ma znam da to nije link ka full verziji. Nego sam pitao uopste da li je 8 full verzija jer su sve one 7 verzija u stvari bile beta verzije i imale neko ograniceno trajanje (ne mislim na 15 min - to je demo, vec na 2-3 meseca vazenja full verzije jer posle toga izlazi nova beta i oni salju link svojim registrovanim kupcima). Ni meni vise nista nije jasno.
8.0, odnosno 8.0a jesu finalne verzije. Na onim prethodnim 7.x verzijama je lepo bilo naglaseno da su u pitanju Beta verzije i one su uvek ogranicene na 2-3 meseca. E sad, zasto se preskocila finalna 7.x verzija i odmah se preslo na 8.0 nemam pojma.

Laza je napisao(la):
Meni je 7.0.3 (beta) poslednja verzija koja je radila kako treba (768x576 pri PAL60 na gf2mx sa CH7008), i koristim je već dosta duže od tri meseca (naravno uz ilegalne ispravke :ang🙂

Nazad
Vrh Dno