Šta je novo?

TVTool 6.5.2

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Izasla je verzija 6.5.2 koja donosi manje izmene u odnosu na 6.5, i to:

The main purpose of version 6.5.2 is to fix some bugs:

Sync problem with Chrontel chips (some users got a worse picture quality on TV with version 6.5)
Adaption to big fonts
The position for NTSC 768x576 mode is saved now
a few smaller bugs
Some new features have been introduced by this version already:

Option for deactivation of the screensaver
Enhanced sound options
Command line parameter /standby
Close behaviour adjustable

Link je isti kao za 6.5, kao i podaci za registraciju
http://tvtool.info/047285848665/tvtool65_full.zip

Da li si siguran da je ono pravi reg. info jer meni na svakih 15 min. iskljucuje i prijavljuje da je Shareware verzija FX
F... it ! Samo me nervira

onda probaj sa ovim

golum je napisao(la):
Da li si siguran da je ono pravi reg. info jer meni na svakih 15 min. iskljucuje i prijavljuje da je Shareware verzija FX
F... it ! Samo me nervira

Hmm, na sajtu pise da se podaci za registraciju nisu menjali u odnosu na 6.5. Tako sam imao instaliran 6.5, a 6.5.2 je samo 'prihvatio' stare podatke, i radi bez problema...

molim te da prihvatis moje izvinjenje. Sve radi OK.

Pozdrav

Khhhm, nije da sad hocu nesto posebno da zakeram, ali Tv-tool kosta 10€. U ovim raspravama o licencnom softveru najvise se isticala cena softvera kao jedina prepreka imanja legalne verzije. Vecina je tom prilikom istakla kako ne namerava da placa windowse ili office dok su toliko basnoslovno skupi. Kao da su windows i office jedini sw. Ovo je mali i izuzetno koristan programcic - 10€ za registrovanu verziju (svaki dalji upgrade je besplatan) uopste nije mnogo, priznajte.

APSOLUTNO se slazem sa tobom !
Ali moras uzeti u obzir da je u ovoj zemlji jos uvek jezivo mali broj ljudi koji poseduju bankovnu karticu ili sto je jos gore racun u banci da bi mogli da kupuju software preko neta.
Evo ja se bas kanim da sutra odem do banke ubacim tamo neku kintu i uzmem elektron karticu (mada sa njom nema kupovine preko neta jer nema kodova na njoj).

Pozdrav

Mnoge firme i firmice dozvoljavaju i drugaciji nacin uplate od upotrebe kreditne kartice; secam se, dok sam ja registrovao Tv Tool, da mi je bilo ponudjeno bar 5-6 nacina uplate. Medju njima je i bankovni transfer novca - i bez kartice odes u banku i kazes ja bih na ovaj racun da uplatim 10€ i das im podatke (ima sve na sajtu).

Ima gomile takvih programcica koji stvarno zivot znace, a registrovane verzije kostaju neku bagatelu.

silverglider je napisao(la):
Mnoge firme i firmice dozvoljavaju i drugaciji nacin uplate od upotrebe kreditne kartice; secam se, dok sam ja registrovao Tv Tool, da mi je bilo ponudjeno bar 5-6 nacina uplate. Medju njima je i bankovni transfer novca - i bez kartice odes u banku i kazes ja bih na ovaj racun da uplatim 10€ i das im podatke (ima sve na sajtu).

Ima gomile takvih programcica koji stvarno zivot znace, a registrovane verzije kostaju neku bagatelu.

Slazem se 100% sa tobom, TVTool je jedini program za koji bih stvarno rado dao tih 10€, ali kada sam (odavno) gledao sajt nemacke firme koja regulise uplate za doticni program, nisam video nijedan nacin uplate koji bih mogao da iskoristim odavde, i resio da to odlozim za 'bolja vremena'...🙁 (ne secam se da li se pominjao bankovni transfer novca)

Khhhm, nije da sad hocu nesto posebno da zakeram, ali Tv-tool kosta 10€. U ovim raspravama o licencnom softveru najvise se isticala cena softvera kao jedina prepreka imanja legalne verzije. Vecina je tom prilikom istakla kako ne namerava da placa windowse ili office dok su toliko basnoslovno skupi. Kao da su windows i office jedini sw. Ovo je mali i izuzetno koristan programcic - 10€ za registrovanu verziju (svaki dalji upgrade je besplatan) uopste nije mnogo, priznajte.

Ajde onda faco, casti me i plati tih 10 dolara... 😀

byMaX je napisao(la):
Ajde onda faco, casti me i plati tih 10 dolara... 😀

Pa kad mozes da se brckas po inostranim odmaralistima, onda mozes i sam sebe da castis (faco) 😀

Tako znaci; zanemaruju se domaci ugostiteljski kapaciteti😀

Pa kad mozes da se brckas po inostranim odmaralistima, onda mozes i sam sebe da castis (faco) 😀

E bre Srebrni... Citas li ti forum.. Lepo neko rece, Srbija, neznanje o tim stvarima sa kreditnim karticama, nedostatak iste kreditne kartice... i ostale stvari... ctp;

byMaX je napisao(la):
E bre Srebrni... Citas li ti forum.. Lepo neko rece, Srbija, neznanje o tim stvarima sa kreditnim karticama, nedostatak iste kreditne kartice... i ostale stvari... ctp;

U, bre, Maxo, citas li ti ovaj thread ? Lepo ja rekoh - mnoge firme nude i druge nacine placanja osim kreditne kartice. Odes u banku (valjda bi Raiffeisen, WesternUnion i slicne trebalo da rade ovo, posto su strane) i kazes "ja bih da uplatim toliko-i-toliko (gotovinski) na ovaj ziro racun u toj-i-toj banci; evo i maticnog broja banke". I zavrsis stvar. Smisao kartice i jeste u tome da ne moras svaki put da sipcis do banke da bi ovo radio manuelno (uz dodatnu sposobnost provere likvidnosti klijenta), a sve objedinjeno u jednoj medjunarodnoj firmi/organizaciji kao sto je Visa, na primer.

Nazad
Vrh Dno