Šta je novo?

TVout na Asus FX5200

fragXpert

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
609
Da li neko ima ideju kako "srediti" BIOS Asus FX5200 kartice da mi se TVout automatski ukljuci pri dizanju sistema ako sam ga prikljucio na TV (nesto sto svi modeli Radeona znaju)? Mrzi me da teglim monitor do TVa samo da bih ukljucio TVout, a kabl ne mogu dovuci. U nVidia Bios Editor-u nisam nasao nista korisno u vezi ovoga, mada mi se u posledjnoj verziji ovog programa pojavljuje neka opcija vezana za TVout, ali je ona disabled (tj. ne mogu da menjam njenu vrednost). Ili treba da popizdim pa menjam nazad za ATi?

Poslednja izmena:
pazi ja sam prokljuvio da (na mojoj gf4) ne moze da stalno stoji ukljucen tv-out sem ako nije stalno povezan sa TV-om!!!!
kada ga raskacim pri podizanju sistema mi se ne ukljucuje a kada je prikacen tv tu je i tv-out!!!!
ne znam da li moze drugacije!

fragXpert je napisao(la):
Da li neko ima ideju kako "srediti" BIOS Asus FX5200 kartice da mi se TVout automatski ukljuci pri dizanju sistema ako sam ga prikljucio na TV (nesto sto svi modeli Radeona znaju)? Mrzi me da teglim monitor do TVa samo da bih ukljucio TVout, a kabl ne mogu dovuci. U nVidia Bios Editor-u nisam nasao nista korisno u vezi ovoga, mada mi se u posledjnoj verziji ovog programa pojavljuje neka opcija vezana za TVout, ali je ona disabled (tj. ne mogu da menjam njenu vrednost). Ili treba da popizdim pa menjam nazad za ATi?

Imao sam Gf2mx, Gf2Ti i sada Gf4 i svi prebacuju sliku automatski na TV out (na koji je naravno prikljucen TV :) ) ako je monitorski kabl iskljucen.
Velika je glupost ako su od Fx modela izbacili tu opciju (mada sumnjam).

Nazad
Vrh Dno