prolinkov playtv pro III. Nezavisan od racunara, pretrazuje kablovske, free i air frekvancije tri video ulaza rgb kompozitni, svhs i cinc, i jedan izlaz, stereo max rezolucija 1280X1024 idealan za tft monitore. cena mu je oko 100 eura, za malko manje para kworld takodje ima nezavisan tv tjuner zove se valjda lcd box, ima 2 video ulaza svhs i cinc, pretrazuje kablovsku i air. Oba modela nekoriste nikakve drivere i racunar moze da bude iskljucen. Kod prolinka imas mogucnost da definises velicinu prozora u kome se prikazuje tv program dok radis na racunaru. tu opciju nisam nasao kod kworldovog modela.zendraqla je napisao(la):Potreban mi je bestbuy predlog iz tri klase tv tunera. Najbitniji je kvalitet, bilo bi lepo da ima i fm tuner i daljinski je vise nego obavezan. Predlozite nesto.
Pozdrav :wave:
zendraqla je napisao(la):Najverovatnije uzimam Asus 7135. Kolega mi kaze da je dobar. Da li on moze da radi kada je komp ugasen?
zendraqla je napisao(la):Patio sam se da namestim juce daljinski i nisam uspeo sve dugmice da podesim da rade. Izgubio sam strpljenje i kada sam provalio ono najbitnije tu sam i stao. Slika je katastrofa. Da li je to do ortakove lokacije tj provajdera ili cega ja nemam pojma. Videcemo jos.
DaMilanche je napisao(la):Imam jedno pitanje.
Kako uz pomoc daljinskog za Leadtek tv tjuner ugasiti komp?
Da li je to moguce uopste?
Svi kablovski tv provajderi sibaju struju kroz zice zbog pojacanja signala. to verovatno smeta tvojoj tv karti. Da bi otklonio sumnju stavi je na obicnu krovnu antenu pa ako ti je slika dobra onda si resio problem tj znas uzrok lose slike a da si me poslusao i kupio eksterni tv tjuner do svega ovog ne bi doslo
zendraqla je napisao(la):Probacu ovo. A sto se tice externog mnogo je kume, mnogo je
:wave:
VAU :shock:Onaj prolink koji sam ti pomenu na pocetku ima tri video ulaza tj kompozitni rgb na koji povezes dvd player i imas sliku ko staklo. u 1280X1024 a?
zendraqla je napisao(la):Patio sam se da namestim juce daljinski i nisam uspeo sve dugmice da podesim da rade. Izgubio sam strpljenje i kada sam provalio ono najbitnije tu sam i stao. Slika je katastrofa. Da li je to do ortakove lokacije tj provajdera ili cega ja nemam pojma. Videcemo jos.
:bottle:medans je napisao(la):
Fly2000RC2
Jel mozes daljinac da koristis kao misa kao kod asusa, ako ima i to
Probaj finu korekciju u 0.0x MHz u FLY2K.
Cuda cini. Skini sa sajta kablovskog provajdera fekvencije.
Stilgar je napisao(la):prolinkov playtv pro III. Nezavisan od racunara, pretrazuje kablovske, free i air frekvancije tri video ulaza rgb kompozitni, svhs i cinc, i jedan izlaz, stereo max rezolucija 1280X1024 idealan za tft monitore. cena mu je oko 100 eura, za malko manje para kworld takodje ima nezavisan tv tjuner zove se valjda lcd box, ima 2 video ulaza svhs i cinc, pretrazuje kablovsku i air. Oba modela nekoriste nikakve drivere i racunar moze da bude iskljucen. Kod prolinka imas mogucnost da definises velicinu prozora u kome se prikazuje tv program dok radis na racunaru. tu opciju nisam nasao kod kworldovog modela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari