Ja imam Kworld i kao i ti imam kablovsku TV. Slika je ono super! Sto se tice software-a nemozes koristiti PCTV-jev na Kworld kartici, mada iskreno ne vidim zasto bi to radio!??
Preporucujem da uzmes Kworld posto vec imas kablovsku (ustedeces kintu) i naravno kada ti kartica dodje kuci, stavis je u kantu izvuces CD koji si dobio u kutiji sa karticom (onako lagano sa 2 prsta, da ne ogrebes disk) znas kako to vec ide i onda ga u "slobodnom stilu" zafrljacis kroz prozor.. Sto se vise dobacis BICES SRECNIJI!
Onda lepo odes na sajt
http://www.iulabs.com i skines Tweek Drivere koji savrseno rade sa nasom karticom (CITAJ 100X bolje od originala)
Znaci njegove drivere koristis, a takodje mozes skinuti i IUVCR koji je mogu reci slobodno najbolje programcic za capture video signala koji mozes naci! ima sve sto ti je potrebno i naravno sposoban je da video zapis "kompresuje" bilo kojim codecom koji imas instaliran na kanti.
Za gledanje TV-a preporucujem ti FLY DS koji je ono totalno super i takodje poseduje mogucnost "snimanja" sa proizvoljnim codec-om uz koriscenje filtera koji su u obliku plug-inova dostupni na netu!
Sto se tice REMOTE CONTROL-a preporucujem ti program
SLY CONTROL takodje ga mozes skinuti sa neta, a njegova je prednost sto je TOTALNO KONFIGURABILAN prema tvojim zeljama i prohtevima! Znaci ne koristi se samo za TV vec njime mozes da radis sta hoces! napises lepo skripticu (poseduje editor, a jezik najvise podseca na dobri stari C) i isprogramiras tvoj kompic da bude kontrolisan sa daljinskog upravljaca u pravom smislu te reci! Od A do Sh!
ako te mrzi da pises skripticu sam ili neznas C, javi mi se pa cu ti poslati ono sto sam ja radio, i ako ti se dopadne koristi je kao takvu a ako ne, prepravices je po svojoj potrebi!
Aj u zdravlje i nadam se da sam pomogao!