Šta je novo?

TV Tuner bez zvuka!

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Drugarica ima problem. AMD Athlon 2000+, 256MB DDRAM, ATI 9200se, Asus 7v8x-x(ili slicno), Conexant TV Tuner. Instalirao sam joj WinXP+SP2, Catalyst 5.11... Sve radi savršeno osim što TV tuner ne proizvodi zvuk. Instaliran je WinDVR 3, i program koji je dobila uz tv kartu MuchTV. Iz oba programa ne radi zvuk. U Win-u svugde radi zvuk. Proverio sam sve kablove, kontakte ali ništa. Napominjem da zvuk prestao da radi pre 1 mesec iz čista mira. Ništa nije čačkala!
Da li je mouguće da je otišao izlaz za zvuk na tv karti?!

Neki savet...

Ahm... proveri da nije promenila opciju odakle komp prati zvuk sa TV karte...
I da slucajno nije stavila mute na mic ili aux 😉
Proveri i kabl koji povezuje mic sa TV sound out-om još jednom, probaj neki drugi...

p0z...

Poslednja izmena:
Sve sam to proverio. I da je čačkala (a kune se da nije) ja sam reinstalirao OS. Tako da ta njena čačkanja više ne važe... 🙂
I kakve blage veze ima mikrofon sa TV kartom, čoveče?

Poslednja izmena:
Tv/fm

Pazi ovako moje misljenje je da je problem u drajverima ili kompatibilnosti sa softverom koji dolazi uz kartu ja imam slican problem sa MSI TV/FM kartom. Mozda da probas novije drajvere.

Da li je mouguće da je otišao izlaz za zvuk na tv karti?!

Ove ces jedino znati da probaš drugu tv kartu,nađi neku polovnjacu pa bar isključi da je do kompa,bolje da je karta..

>

A jesi probao direktno zvucnike na TV karticu ?
Tako mozes da razdvojis dal' je to neki problem sa karticom
(drajveri, podesavanje kartice, ... , neispravnost kartice)
ili do ostatka sistema.

pazi sada.....
instaliraj fly 2000TV, resetuj kompjuter i onda prvo, ali prvo upali fly 2000 i o`la, eto zvuka....a psle naravno snimas u windvr3
e sada, works for me, i to samo na taj nacin i samo sa tim programom koga prvo pustis, a probao sam 1000 i jedan. posle uredno rade svi sa zvukom.
eh, cari bugworlda.

http://members.home.nl/fly2000/index_e.html

ako hoces mogu da ti posaljem na mail tu moju verziju koja kod mene radi?
oko 1.5mb

Poslednja izmena:
Kda ubacim zvučnike u zvučnu kartu radi 2.1 zvuk. Drugačije uopšte ne radi zvuk. Probao sam WinDVR3 ali ništa. Probaću savet od ima-li-koga-tu pa javljam šta se dešava...

P.S. Imam najnoviju verziju FlyTV-a odavno... 😉

Nazad
Vrh Dno