Šta je novo?

TV Tool problem...

omnik

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
855
U pitanju je TV Tool 5 (version 5.5.3). Posle odredjenog vremena prestane da prikazuje sliku na TV-u i prijavi: "there is a problem with your user data. Please contact bla bla". Program je uredno registrovan tako da nemam pojma sta je u pitanju. Interesuje me da li je jos neko imao slican problem ili sam usamljen i sta preporucujete kao alternativu ovom programu?

Unapred zahvalan...

Pozdrav:)

PS. TVOut cip je Chrontel 7007.

Ako je to program za gledanje TV-a preko tvtunnera, preporucujem ti da uzmes progrma JTV.

omnik je napisao(la):
U pitanju je TV Tool 5 (version 5.5.3). Posle odredjenog vremena prestane da prikazuje sliku na TV-u i prijavi: "there is a problem with your user data. Please contact bla bla". Program je uredno registrovan tako da nemam pojma sta je u pitanju. Interesuje me da li je jos neko imao slican problem ili sam usamljen i sta preporucujete kao alternativu ovom programu?

Imam istu verziju programa, isti cip na grafickoj, i nemam taj problem. :) Pretpostavljam da si probao da ga reinstaliras, uz rucno brisanje svakog traga iz registry-ja? Ako bas nista ne pomogne probaj stariju verziju npr 5.5.0, koliko se secam i nije neka velika razlika izmedju nje i 5.5.3...

A sto se tice zamene za TVTool, postoji jos jedino TVCC (valjda bese 1.21 poslednja verzija i ne razvija se vise), za kartice sa Chrontel cipovima, ali ima mnogo manje opcija od TVToola i ne radi dobro sa detonatorima novijim od 6.50 (makrovizija se stalno ukljucuje pri bacanju slike sa dvd-a na tv).
Dakle, bolje se potrudi da TVTool proradi. :)

Bane_R mi je poslao verziju koja se uspesno registruje... ako nekome treba nek javi.

Re: TVTool

Borko je napisao(la):
Molio bih ja ako moze TVTool

Pa sta sam ja, Vidovita Zorka? :p;)
Ostavi e-mail pa da ti posaljem...
BTW. Na zvanicnom sajtu ima TVTool 6 Beta za download. Uvedena je podrska i za neke philips cipove...

PS. Evo i linka za TVTool 6 beta:
http://www.tvtool.de/tvtool60.zip

uskoro cu da stavim na sajt tvtool 6 full verziju a vi se sami snadjite za serial (radi i od 5.5)....

Ja sam jedva namestio ovu moju, ne znam ni ja kako, ali radi savrseno... Bt686 cip... Connexant....

omnik je napisao(la):

Unapred zahvalan...

Imao sam slican problem i u pitanju je protok podataka pci-memorija graficka..

Negde se pretrpa ili ne stigne na vreme...

Ni ja ne znam sta sam mu sve radio (preinstalirao) i onda je proradio kako treba...

Nazad
Vrh Dno