Šta je novo?

TV Tool 7

• Začetnik teme Začetnik teme jalex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jalex

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2003
Poena
609
Jel zna neko da li je izasla finalna verzija TVTool-a 7 (znaci ne beta)
i gde moze da se skine full verzija.

moze i na mail : [email protected]

Odes na http://www.tvtool.de ili na http://www.tvtool.info i tamo nadjes da je poslednja verzija 7.0.3 Beta, a kad ce finalna...
Uskoro kad god to bilo 🙂

I 'moj slucajno da se neko zeza da postuje link ka nekoj warez full verziji ! ctp; :cuss: (...bolje spreciti nego leciti 😉 )

drapin je napisao(la):
I 'moj slucajno da se neko zeza da postuje link ka nekoj warez full verziji ! ctp; :cuss: (...bolje spreciti nego leciti 😉 )

Nisam bas najbolje razumeo ova poslednja uvedena pravila...
Jel moze da se postavi pitanje (za neki crack, key i sl.) a normalno odgovor da ide na pm ili mail?

jalex je napisao(la):
...
Nisam bas najbolje razumeo ova poslednja uvedena pravila...
Jel moze da se postavi pitanje (za neki crack, key i sl.) a normalno odgovor da ide na pm ili mail?
Procitaj sticky koji je postavljen u svakoj sobi, tacnije tacku 4:

Traženje ili deljenje warez adresa, crackova ili serijskih brojeva ... je zabranjeno.

Znaci - i samo postavljanje pitanja ce biti da bude brisano.

Konkretno kad smo vec kod tv-tool teme,meni je bolji kvalitet slike na tv sa originalnim softverom u samom drajveru,ne razumem cimanje oko tv-tool-a,navika ili sta vec?

Kvalitet slike ti ne može biti bolji od tvtoola, jer on ne koristi neki svoj drajver već isti onaj koji si koristio u prvom slučaju.

Tvtool se koristi da bi se uklonile crne ivice koje se pojavljuju na tv-u a i neuporedivo lakše je tako dobiti sliku na tvu nego iz drajvera. Uz najnoviju verziju moguće je korišćenje i twin viewa (jedno radiš na kompjuteru film se pušta na tvu i tou overscanu)!!! Fantastičan program! Prosto je neverovanto kako se takve opcije ne nalaze u drajverima. Bruka.

Zaključak: da bi korisnici nvidia-e imali funkcionalan tv izlaz mora da koriste tv tool.

Laza je napisao(la):
Kvalitet slike ti ne može biti bolji od tvtoola, jer on ne koristi neki svoj drajver već isti onaj koji si koristio u prvom slučaju.

Tvtool se koristi da bi se uklonile crne ivice koje se pojavljuju na tv-u a i neuporedivo lakše je tako dobiti sliku na tvu nego iz drajvera. Uz najnoviju verziju moguće je korišćenje i twin viewa (jedno radiš na kompjuteru film se pušta na tvu i tou overscanu)!!! Fantastičan program! Prosto je neverovanto kako se takve opcije ne nalaze u drajverima. Bruka.

Zaključak: da bi korisnici nvidia-e imali funkcionalan tv izlaz mora da koriste tv tool.
Kako se ne nalaze?Crne ivice resavas opcijom zoom,flicker filter je takodje tu,samostalni TV ili clone rezim i ostale stvari takodje postoje i to sve od 30.xx detonatora,cudi me da to nisi napipao. 😉

cholak je napisao(la):
...

Kako se ne nalaze?Crne ivice resavas opcijom zoom,flicker filter je takodje tu,samostalni TV ili clone rezim i ostale stvari takodje postoje i to sve od 30.xx detonatora,cudi me da to nisi napipao. 😉

Ma opet TvTool rula, ja recimo ne mogu da dobijem sliku u boji iz drajvera kada je PAL ukljucen. iz TvTool-a podesim color carrier i vozi... 8)

cholak je napisao(la):
...

Kod mene je bilo tih opcija (zoom, flicker...) dok sam imao GF4MX440, a sada na ti4200 toga više nema u drajverima 🙁 tako da je TVtool jedino rešenje. Neko je gore pomenuo da nema razlike u kvalitetu slike, ali je moje subjektivno mišljenje da je slika sa TVTool-om primetno kvallitetnija.
Pozdrav

Re:

Laza je napisao(la):

...

A Je 'l ima nešto slično što bi funkcionisalo sa NV17 serijom nvidia kartica?
Na sajtu piše da TVtool ne podržava taj čip.

Re:

djolle je napisao(la):
...

A Je 'l ima nešto slično što bi funkcionisalo sa NV17 serijom nvidia kartica?
Na sajtu piše da TVtool ne podržava taj čip.
Bas ovo ocemu sam ja pricao.Imas iz samog drajvera tv izlaz,koji sa tvojim internim enkoderom radi fenomenalno.E sad na4200 radi takodje,probano i na conexant i na philips enkoderu.Pozdrav.

Re:

cholak je napisao(la):
...

Bas ovo ocemu sam ja pricao.Imas iz samog drajvera tv izlaz,koji sa tvojim internim enkoderom radi fenomenalno.E sad na4200 radi takodje,probano i na conexant i na philips enkoderu.Pozdrav.
Kod mene na MSI TI4200 nema te opcije. Čak ni TVtool verzija pre 7.0 ne radi kod mene! tj. ne prepoznaje čip.

cholak je napisao(la):
...

Jesi li ti isprobao tu opciju zoom i jesi li 100% siguran da ona radi? Ja koliko znam za crne ivice kod nv17 karti nema resenja. Moguce je da sam se grdno prevario. :?

Ja imam u opcijama 40.72 drajvera opciju zoom ali ona ne uklanja crne ivice vec zumira npr. film ali crne ivice ostaju tako da je besmislena. Karta je Geforce 2 MX400 tako da je jedino resenje TVTool.

Laza je napisao(la):
...

Jesi li ti isprobao tu opciju zoom i jesi li 100% siguran da ona radi? Ja koliko znam za crne ivice kod nv17 karti nema resenja. Moguce je da sam se grdno prevario. :?

Ja imam u opcijama 40.72 drajvera opciju zoom ali ona ne uklanja crne ivice vec zumira npr. film ali crne ivice ostaju tako da je besmislena. Karta je Geforce 2 MX400 tako da je jedino resenje TVTool.
Probano,na Leadtekovoj mx440 i radilo.

Nazad
Vrh Dno