Šta je novo?

Kućna multimedija TV preporuka

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Crazy_M

Slavan
Učlanjen(a)
16.02.2013
Poena
235
Moja oprema  
Laptop
Apple Macbook Air M1
Tablet
Ipad Pro 11 M2
Mobilni telefon
IP13 pro max, IP14 pro
Pametni uređaji
Garmin Tactix7, Fr255
Pristup internetu
  1. Optički internet
Tv 65 do 80000 +- par hiljada dinara za spavacu sobu, mislin sam TCL 65c635 ili Philips 65PUS800712 ili bilo sta bolje od ovoga ako moze za ovaj novac, apsolutno se ne razumem u tv pa cenim svaki predlog, pozeljno da ima apple air play ali nije presudno

Moj glas ide za Philips 65PUS800712. Nisam baš oduševljen tim kinezom TCL-om. Iako je solidan za te pare, philips je,. po mom mišljenju, ipak iznad. Ima i ambilight što je jako lepa funkcija. Ne bi čovek rekao dok ne proba

Ambilight smori posle nekog vremena, više ga ni ne palim. Bolje uzeti kvalitetniji tv, ne gledaj ambilight.

Moj glas ide za Philips 65PUS800712. Nisam baš oduševljen tim kinezom TCL-om. Iako je solidan za te pare, philips je,. po mom mišljenju, ipak iznad. Ima i ambilight što je jako lepa funkcija. Ne bi čovek rekao dok ne proba
Ovo bi trebao da bude ponižavajući/diskvalifikujući argument protiv TCL?
A Philips je jelte svemirski brend?
Isto "kinez" kao i TCL (ili još i gori), da se izrazim Vašim rečnikom 🙁

Uh što se odmah naljutili, kao da sam vam dirnuo u porodicu.
Stvarno su ovi obožavaoci Kineza jako agresivni. Ne sme čovek ni da preporuči ništa drugo i iznese svoje mišljenje a da ga ne napadnu ako slučajno dirne u svetinju tcl ili hisense.
Samo sam izneo svoje mišljenje koji je tv bolji, s obzirom da imam iskistva sa oba. Mislim da je pokretaču teme dragoceno mišljenje nekoga ko je imao priliku sa se upozna sa oba modela. Po MOM mišljenu za nijansu je bolji philips, mada u tom cenovnom rangu nema vrlike razlika. Jedina velika razlika je ambilight i zbog toga dajem prednost philipsu

TCL je bolji : konekcija HDMI 2.1, USB 3.0, ima bolju osvetljenost 330 prema 250.
Medjutim ovo je zaista fina cena , pa ukoliko mozes da progutas par sitnica .... ustedeo si pristojne parice.

Налазим да је осветљење 300, макс 400 нита, има усб 3.0 и 2.0 и хдми 2.0.
Иначе и 65С635 је 60Хц па му хдми 2.1 не значи много. Додуше може на 1440р да прихвати 120Хц сигнал али је панел и даље 60.

Има ли неке битније разлике између ових тцл и хисенс модела? Осим видаа система не видим неку већу предност 635. Ту једино хбо макс не постоји.

Ок, то стоји. Треба упоредити квалитет слике и видети да ли је боље 80ак к за тцл или 65к за хисенсе + 7к андроид бокс.

Ja i dalje stojim pri preporuci za philips. Nema u tom cenovnom rangu mnogo razlike u kvalitetu slike, a philips ima i android koji glatko radi i ambilight. Drugo mesto tcl, a treće hisense, najviše zbog os. E sad ako je cena presudna onda bi hisense bio na prvom mestu ali onda proširujemo listu i sa drugim, jeftinijim markama tipa tesla, fox, vox itd.

Ma nije mi bitno da li je tv 65000 ili 80000 bitno je izvuci najbolje za 80ak hiljada. Ako su razlike izmedju tcl i hisensa zanemarljive onda je okej da ustedim. OS nije bitan, koristim konzolu

Meni sve ima lepsu sliku od tcl. Ali to nema nigde na papiru a realno to ti je najbitnije kako se tebi svidja slika. Ja bi pogledao uzivo tv i manuo se sitnica koje sad gledash i vishe nikad necjesh skontati.

Nazad
Vrh Dno