Šta je novo?

tv out

• Začetnik teme Začetnik teme OldMan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OldMan

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 12700F & DEEPCOOL AG400
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D4
RAM
2x16GB ddr4 3200 kingston fury beast
GPU
Asus GeForce RTX 4060 Ti DUAL O16G
Storage
SSD Silicon power 512GB + 2TB sata III
PSU
SEASONIC Core GX ATX 3.1 750W
Kućište
Lian li O11 air mini
Monitor
benq GW 2780
Miš & tastatura
genesys
Mobilni telefon
poco f3 8/256
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Kako dobiti sliku istovremeno i na monitoru i na tv kod reprodukcije filmova u BS playeru (VGA je nvidia gf mx 440)? Za sada se desktop vidi na oba ekrana, ali film nikako nece! Da li mozda neki drugi player to moze? Ili mozda neki program?

Cini mi se, kod nVidia kartica, nikako. Vidi oko opcije clone. Probaj sa driverima 44.01 ili 44.03.

Jel ti sve super radi znachi ono shetash po kompu i sve se vidi na ekranu al kad pustish film na TV je sve crno i ide prevod mislim. Imao sam istih problema pa sam to reshio nekim dodatnim programom. Zaboravio sam kako se zove. Mislim da je integrisan u novom k lite kodeku pojavi se i ona strlica zelena dole kod sata i onda sve radi samo treba da flipujesh sliku i da ugasish drugi prevod i onda shljaka kao ludo. (;
Ako se ne snadjesh poshalji mi na pm a ja cu da pogledam kako beshe ime tachno programa pozdravce.

Nisam siguran ali kada sam imao GF4 MX440 u driverima imas Video Overlay, i stavis tu na Secondary monitor, i onda kad na compu putis film, u fullscreenu ili ne (moze i minimizirano) na TV-u ces imati film u fullscreenu.

Vodi racuna da su ti instalirani neki sveziji drajveri. U nekim slucajevima nece da izbaci prikaz na TV dok ga ne postavis kao Primary displej.

ne lupajte gluposti mx440 pusta filmove i te kako. slusaj mene: stavis mv2 player i u opcijama imas pc i tv mod, stavis na tv mod i stavis da je uredjaj tv a to sve kada si naravno u dislpay proper. aktivirao tv opcijom EXTEND ONTO THIS MONITOR. inace ja sam imao istu graf. (naravno ovom opcijom ti monitor ostaje SLOBODAN ZA RAD)

@Stefaca: covek ne zeli da monitor ostane slobodan za rad, vec da i na njemu bude film u isto vreme!
Mada, meni nije jasno zasto bi tako nesto zeleo, osim ako komp i TV nisu u razlicitim sobama...
Al ajd da ne pametujem, probaj to3in predlog, lepo kaze covek da je uspeo to da izvede

Probaj sa TV toolom. Poslednja verzija je 9.7. www.tvtool.de . U podesavanju programa imas opciju nview ili tako nesto. Dobices sigurno sliku i na TV-u i na kompu.
:type: :cigar: :bottle:

Poslednja izmena:
E,sto sam se ja namucila sa kablom,a problem je bio u neispravnom kablu.Zamenila ga,prikacila,uradila restart i proradilo.U podesavanju koristim Clone-analog+tv i pustim film na MV2 player.Pre svega ovoga instalirala sam driver 53.03.Graficka mi je isto GF4 MX440.Ima tri dana kako sam se uspesno prikacila 🙂

Upalis BSPlayer, pa Options-Preferences-Video, ovde na karticu Video rendering i umesto Overlay moda stikliras Force RGB mode (mozes pokusati i RGB Overlay). Restartujes player.
..i..to je to. Stari problem ,pogotovo vazi za ATI kartice.

Zna li neko kako da taj problem resim sa Windows media Player-om? Kad pustim neki film u njemu na TV-u se uopste ne vidi film, vec samo meniji i ostalo.

U podešavanju drajvera odeš na nVidia tab, uključiš pod stavkom Overlay opciju Video, pod Full Screen takođe Video. (ovo pišem po sećanju).
To treba da radi sa bilo kojim player-om (divx ili DVD).

tv out resen

Hvala vam na savetima, nekako sam uspeo!

Nazad
Vrh Dno