ZeeGerman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.01.2002
- Poena
- 745
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
- Matična ploča
- Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
- RAM
- 32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
- GPU
- PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
- Storage
- Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
- Zvuk
- on board & NZXT 3" V2 AP-SPKW2-EU
- PSU
- SEASONIC Core GX-850
- Kućište
- Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
- Monitor
- Samsung 32'' Odyssey Neo G8
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S & MCHOSE GX87
- Ostale periferije
- Synology DS 220+
- Laptop
- DELL Latitude 5410
- Tablet
- Samsung Galaxy Tab S7+
- Mobilni telefon
- Honor Magic6 Pro
- Pametni uređaji
- Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam problem sa TV izlazom kod drugara. Ima GF2 mx400. Preko kompozitnog kabla sam povezao sa samsungovim TV-om (nemam pojma koji model). Imam sliku, sve je ok, osim cinjenice da na TV-u vidim 3/4 ekrana koji se skroluje levo-desno i gore/dole kada pomerim miša. Menjao sam rezoluciju, menjao PAL mogućnosti, dodeljivao sam mu da je primarni displej... Ni sam ne znam šta još da probam, ali ne mogu da ga nateram da u klon režimu dobijem istu sliku na TV-u. Sa istim kablom i karticom sličnog tipa (isti čip, samo što znam da je ASUSov) i drugi TV, sve radi ok. Nisam pokušavao da instaliram TVtool ili neki drugi software jer u tom momentu nisam imao ništa, mada ne kontam da je to neophodno da bi radilo kako treba.
Da li je neko imao sličan proble i kako ga rešiti.
BTW. kada stavim da TV bude primarni displej, rezolucija na monitoru "padne" na 640*480. Zašto? Opet ponavljam, sa ovom drugom se to ne događa.
Hvala!
P.S. drajveri su 61.nešto - nisam 100% siguran, jer sad ovo pišem od kuće sa svog računara
Da li je neko imao sličan proble i kako ga rešiti.
BTW. kada stavim da TV bude primarni displej, rezolucija na monitoru "padne" na 640*480. Zašto? Opet ponavljam, sa ovom drugom se to ne događa.
Hvala!
P.S. drajveri su 61.nešto - nisam 100% siguran, jer sad ovo pišem od kuće sa svog računara
Poslednja izmena: