Šta je novo?

TV-out

Buonaroti

Slavan
Učlanjen(a)
26.09.2004
Poena
304
E poz ljudi,sve je fino radio TV out na Nvidia GF 4mx 4000 .......

E sad sam formatirao PC i sad porkljuchim kabal ponovo za TV i odem fino na nvidinu ikonicu u sy strayu i kliknem na Clone,to je sve ok na TV-u se prikazhe slika ,ali kad pustim neki film ili neki satelitski kanal ,sve se vide prozori ali onaj dio unutra(gdje treba da se prikazhe film) je crn.....

Molim za pomoc jer mi ovog nije bilo prije !1

Pa molim te pojasni mi gdje da kliknem jer se ja ne umem snaci ?!?!

Uspeo sam da namestim da mi na TV-u uvek ide film, a da na monitoru igram igrice. Ali problem je sto cim udjem u neku igricu koja je u fullscreen film se pauzira a ja igram igru na monitoru.
U drugom slucaju kada upalim bilo koju windows aplikaciju na monitoru dok na TV-u ide film u fullscreen nema problema na TV i dalje ide film a ja radim recimo u Word-u.

Kako da podesim da i kada igram igre koje su fullscreen na TV-u i dalje ide normalno film?

POZDRAV!!!

A da ne bi da ti racunar uz sve to skuva i kaficu? :cigar:

1. Kupi standalone DVD plejer koji cita i DivX, ili
2. Kupi drugi racunar (neki matori Pentium II za 100e) koji ces koristiti samo za gledanje filmova.

OK!

Netreba mi mogucnost da igram neku igru u Fullscreen-u, mada mislim da to nebi trebao da bude problem izvesti.

Bitno mi je samo da namestim da mi na TV-u ide prevod (umesto sto mi sada ide samo na Monitor-u). Znaci samo da obrnem.

Znam ja da namestim da na TV-u ide prevod (kada namestim u drajverima da je TV primarni umesto monitora, ali tada na monitoru MAX mogu da dobijem 50 Hertz-a STO NIKAKO NEMOZE DA SE PODNESE).

Skinuo sam program VobSub koji je valjda bas za to, ali imam problem da ga namestim 🙁

Molim Vas za pomoc.

POZDRAV!!!

Uspeo sam!!!

KONACNO, namestio sam da radi SVE!!!

Koristim VobSub koji Kick Assss!!!

Imam samo jos jedan mali problem.

VobSub mi pravi male probleme sa nasim slovima (dj, dz ...) cudno, mislio sam da je VobSub poznat po tome sto prikazuje sva nasa slova???

Za DVD filmove koristim PowerDVD i sve radi odlicno. On automatski pusta prevod na oba ekrana i prikazuje sva nasa slova. On radi bez VobSub-a.

Problem je kada upalim neki DivX preko bilo kojeg Player-a uvek mi BUG-uju nasa slova 🙁

Molim za pomoc

POZDRAV!!!

frogman je napisao(la):
Ukljuci OVERLAY opcije na oba uredjaja tj. na tv-u i monitoru.

A gdje to da ukljuchim ?

A u TV tool sam upalio onu zelenu lampicu i prikazao mi se TV out na TV-u,ali sad pustim neki satelitski kanal u ProgDVb-u ili nekom drugom DVB programu na kompu mi je sve crno a to se prikazuje na TVu bez smetnji?!?!

A kako da namestim da mi se na monitoru recimo rendaju animacije a da na tv-u pice spotovi sa kompa recimo...?

Nazad
Vrh Dno