Šta je novo?

TV out vise ne radi

miskov

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2007
Poena
304
Posedujem Sapphire Radeon 9600XT. Problem je sto mi od pre par dana ne radi TV out. Povezivanjem pomocu chincheva (kako je bilo povezano) ne dobijam signal uopste a kada povezem S-video - SCART dobijem sliku ali bez boje. Inace kablovi nisu problem.

Posedujem Sapphire Radeon 9600XT. Problem je sto mi od pre par dana ne radi TV out. Povezivanjem pomocu chincheva (kako je bilo povezano) ne dobijam signal uopste a kada povezem S-video - SCART dobijem sliku ali bez boje. Inace kablovi nisu problem.

A jel podešeno sve kako treba?

Nista u podesavanjima nije menjano a signal se izgubio. Probao sam i sa Drajverima (7.2, 7.4, 7.5)

Eh prilicno cest slucaj sa Ati kartama.. imaju osetljiv tv out chip i ako bockas kabal dok je tv ukljucen vrlo je velika verovatnoca da rikne i otprilike nema popravke.

Probaj drugi scart-svideo adapter, to ce mozda da resi problem. Meni jeste na laptopu!

Ako je slika bez boje znaci da ti tv ne podrzava NTSC standard,prebaci na PAL u driveru graficke i dobices boju.
Pozdrav Nenad

Ipak je graficka bila u pitanju (TV Out). Otisla je na reklamaciju. Ortakova HIS9200 radi kao sat.
U svakom slucaju hvala na pomoci!!!

Ima li neko leka za to.Kod mog ortaka je isto tako samo odjednom prestao da radi.Ima neki ali mnogo slab slignal sva podeshavanuja su probana i nishta i reinstalacija nije pomogla...

ima leka, ugasi tv pre nego sto drndas kabel sa 2 volta u njemu i mozda izbegnes varnicenje mase zbog losih kontakata ili uzemljenja i ne sprzis tv out na kartici....zaboga...

Nazad
Vrh Dno