Šta je novo?

Tv-Out uspeh polovican

bigone

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
619
Prikljucio sam TV na tv out, na 9600xt safirovoj kartici, i sve radi super, kako igre izgledaju pogotovu sam odusevljen, ali kada startujem neki DivX film, film se na monitoru jelte vidi na TV samo tamna pozadina? Da li je to zbog drugacije rezolucije filma, i kako da resim taj problem? Jos nesto kada recimo igram Pro Evo Soccer 4 na monitoru ima "igranja" tekstura na TV-u nema?

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Ok, hvala, pokusacu tako sledeci put.

Mislim da ovako ide postupak: properties=setings=advanced=displays i onda podesi da TV bude primaran i sve sem filmova vidis i na monitoru i na TV a filmove samo na TV

uključi theater mod u podešavanjima drajvera, pojavljuje se kada uključiš istovremeno monitor i tv... kada pustiš film, samo fullscreen overlay će da ide na TV, prava stvar! :)

Theater mode je dobra fora , ali ja nisam uspeo da dobijem
titlove za DivX filmove , tako da se sada koristi samo za Satelitsku TV (SkyStar2)

Pozdrav

BSplayer ima opciju 'draw subtitles on overlay', a ima i nekih filtara koji to podržavaju.

Hvala ljudi , probacu .....
Poz

nidza je napisao(la):
uključi theater mod u podešavanjima drajvera, pojavljuje se kada uključiš istovremeno monitor i tv... kada pustiš film, samo fullscreen overlay će da ide na TV, prava stvar! :)
MA da ... nema potrebe da stavljas TV na primary.. cak ti to i ne preporucujem. U overlay options imas Advanced ... valjda ... i tu stavis za clone mode options ili "theatre" ili "same on all" ... u zavisnosti od toga da li ti DivX player podrzava subtitles in overlay ili subtitles in VMR9 ili ne.

Vrh Dno