Šta je novo?

TV-out, Radeon 9550, problem!

Chokky

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poena
619
Citao sam razne forume ali nisam uspeo da resim svoj problem!
Dakle, imam Gigabyte ATI 9550 karticu, Win XP SP2 i problem je u tome sto ne mogu da dobijem sliku na TV-u sa novim (ili novijim drajverima). Rade mi samo drajveri Cat 4.9! Sliku uvek imam kad se boot-uje racunar (sa bilo koji drajverima) ali nestane kad treba da predje u Windows mod (da ga tako nazovem). Fazon je u tome sto NE MOGU da ukljucim TV u podesavanjima za karticu - ta opcija mi je siva!!! Jedino mogu u verziji 4.9! U ostalim verzijama cak nemam ni opciju Troubleshoot da bi forsirao detekciju TV-a, samo u 4.9! Kad god sam stavljao nove drajvere, uvek sam sa DriverCleaner-om brisao stare drajvere, znaci to nije razlog, kablovi su dobri....vise nemam ideja. Nije mi problem da ostavim stare drajvere, 4.9, ali me zanima zasto nece da radi ni sa jednom novijom verzijom, (a probao sam jedno 6-7 novijih, cak i najnoviju 6.3).
Da li neko ima neki predlog?
Pozdrav

U novijim verzijama drivera mora kabal za tv da bude prikacen na karticu inace su sve opcije zakljucane.

adam je napisao(la):
U novijim verzijama drivera mora kabal za tv da bude prikacen na karticu inace su sve opcije zakljucane.

Naravno da je kabl bio prikacen!

A zasto ne bi instalirao omega drajvere? Mnogo bolji i nekako je sve bolje odradjeno, i jos ni na jednoj masini na koju sam ih instalirao nije bilo nikakvih problema, mahom 9200, 9250, 9550, 9600....

znaci danas sam bas bio kod prijatelja i imao je isti problem kod njega se cak desilo da ima ati driver cd i sa cd-a uopste nece da instalira drivere...isto ima ati radeon 9550...skinuo sam nove drivere instalirao sve super radi ali TV out nikakooooooo,bash sam se iznervirao...cak nije hteo ni da instalira ati catalyst nego samo drivere...a ati catalyst nece da otvori prijavi neku gresku..probacu sa ovog linka sto ste dali da instaliram...

Ati samo problemi :p nVidia rules :p :smash:

Jesi probao na DISPLAY OPTIONS da ukljucis opciju Force TV Detection?

Meni na ABITovoj 9550 nije radilo bez Force Detection

Nazad
Vrh Dno