Šta je novo?

TV-Out na Radeonu 9200

afx

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
304
Zanima me da li postoji neki utility kojim mogu da podesavam TV izlaz na radeonu? Nesto kao TV Tool za GeForce chipove? Ovaj ATI Control panel je zivo sr*nje jer ne dobijam sliku na TVu, probao sam sve moguce logicke postavke ali opet nista - crno. Dok sam imao GeForce sve je radilo OK, znaci nije do kabla ni do TV-a... help miiii! :wall:

A sta to fali ati-jevom control panelu sto se TVOut sekcije tice?

AKo hoces samo da gledas filmove, nabavi pogram zvani ATIVX (google ili ostavi mail da ti ga posaljem).

ZoNi je napisao(la):
omnik, jel' taj ATIVX radi i na ATi Mobility Radeon 9200? Ako da, molim te da i meni posaljes na zoni011 at gmail com

fala :)

Ne znam, poslacu ti pa probaj sam...

Poslednja izmena:
Hvala puno! Move muke to recycle bin ;-)!

Vraga... opet nista. Mozda nisam dobro opisao problem. Ne prikazuje mi se nista na TV-u. Zapravo, postoje neke smetnje, vide se obrisi desktopa. Pokusao sam i sa clone i sa extend opcijom... Ja mislim da je do rezolucije na TV-u. Pokazuje da je 800x600 PAL, ali ja mislim da bi trebala da bude 640x480... ATI Control Panel je totalno nefunkcionalan i konfuzan. Npr. rezoluciju mozes mijenjati na 3 mjesta, i kada pritisnem apply rezolucija je nepromjenjena.

Nazad
Vrh Dno