Šta je novo?

TV-out na 2 televizora?

• Začetnik teme Začetnik teme Chokky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Chokky

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poena
619
Kratko pitanje: da li moze da se sa TV-out-a graficke, slika prosledi na 2 TV-a preko nekog razdelnika i koliko bi max trebalo da budu ti kablovi da se mnogo ne oslabi signal?

Moze, moze, a sto ne bi moglo 🙂 Samo nemoj da preterujes sa duzinom kablova ... I kupi neki kvalitetniji razdelnik.

Jel zna neko gde mogu da se nadju ti razdelnici? U nasim prodavnicama video opreme sam vidjao samo razdelnike za RF (antenski) signal ali nigde ove za kompozitni, pritom ne mislim na obicne razdelnike sa samo tri cinc prikljucka vec na one sto u sebi sadrze elektroniku koja deli signal.

Ja sam napravio kabl za dva TV-a direktnim spajanjem bez razdelnika i nisam primetio neki pad kvaliteta slike kao sto je to slucaj kod deljenja RF signala pa se postavlja pitanje koliko je taj razdelnik uopste potreban.

Imam ja neki nemacki (valjda) razdelnik, u metalnoj kutijici (pretpostavljam da je unutra neka elektronika), nov je a ne koristim ga jer me mrzi da se zezam sa zhicama... ako hoces mogu da ti ga prodam za male pare (reda 100 dinara)...

EDIT: Mada ovaj moj je izgleda taj za antenski signal...

Poslednja izmena:
Joshefin je napisao(la):
Moze, moze, a sto ne bi moglo 🙂 Samo nemoj da preterujes sa duzinom kablova ... I kupi neki kvalitetniji razdelnik.
A da li, sa kartice koja ima dva TV izlaza (jedan S a drugi cinc) moze da se istovremeno pusta slika na dva televizora?

Nazad
Vrh Dno