Šta je novo?

Kućna multimedija TV od 43" do 300e

• Začetnik teme Začetnik teme cetko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

cetko

Poštovan
Učlanjen(a)
27.12.2021
Poena
70
Moja oprema  
Mobilni telefon
s24 Ultra
Pametni uređaji
Huawei Fit 4 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zdravo svima,
planiram kupovinu televizora za roditelje, dijagonale 43", a može i 50" ako se nađe neki dobar deal. Budžet je do oko 300 evra.
Ne bih uzimao brendove poput Vox, Fox, Vivax i slične. Operativni sistem mi nije previše bitan, pošto imaju SBB set-top box sa Androidom, pa će se većina stvari koristiti preko njega. Jedino mi je važno da sam televizor podržava Netflix, jer SBB box to ne podržava.
Televizor bi se koristio uglavnom za gledanje klasičnih TV programa, a povremeno i za filmove i serije.
Hvala unapred.

U oktobru 2025. sam uzeo Tesla 43E655BUS za nekih 200-205e, prezadovoljan. Sam sistem je iznenađujuće brz za taj cenovni rang, u pitanju je Google TV. Takođe sam korisnik SBB-a, ne koristim njihov box jer nije potreban, na TV-u se samo instalira EON aplikacija i to je to. TV je uključen u struju i povežeš ga na WiFi i ne trebaju ti nikakvi dodatni kablovi.

mozda vam je bolja opcija 43 ili 50 inca ali da TV nije smart, tu ustedite novac ali zato uzmete android box (xiaomi ili slican) i tako napravite bolju kupovinu?Moze na njemu i SBB i netflix ujedno.
Tad bi SBB box bio visak,ali moze da iskoristite na nekom drugom mestu

Preporuka za Haier H50Q800UX. Ima ga za 37.000 dinara. 50 inča za oko 300 evra.

Moji roditelji su ga kupili pre nekoliko meseci, prezadovoljni su. Qled sa jako dobrom slikom, respektabilni zvučnici, vrlo visok kvalitet izrade i zaista lep dizajn. Google tv sistem, odličan Bluetooth daljinski. 5 godina garancije.

Nazad
Vrh Dno