Imao sam taj model, i imao velikih problema sa njim. Nešto slično se dešavalo i kod mene, na ploči MSI K7N2, i sve je bilo vezano za radio. Naime on se sam od sebe startovao kada se uključi računar. Kako to nije bilo moguće rešiti, pokušavao ja, serviseri u prodavnici gde sam kupio računar, serviseri kod dobavljača pomenute komponente i ko zna ko još (problrm je opisivam i tehničkoj podršci pomenute kartice), jednoglasno 😀 je odlučeno da se pomenuti model zameni za neki drugi. Inače jedno od objašnjenja je bilo da se ovo dešava samo u ovoj kombinaciji ploča+kartica, a drugo da i nije neki problem startovati program pa ga isključiti jer se onda i radio isključivao (e tu sam se ja malo bečio na njih). A kasnije kada sam se raspitivao da li je inače rešen taj problem, interesovalo me je onako informativno, dobio sam informaciju da je prodavac vratio ceo kontigent pomenutog modela dobavljaču jer nije želeo da rizikuje da se problem javi i kod drugih što je dobavljač (makar tako oni kažu) odmah i prihvatio. E sad ako je i kod tebe ova kombinacija poče i kartice, i kartica u garanciji ti traži da ti se taj model zameni za neki drugi.