Šta je novo?

TV@nywhere MSI Radio

sljamka

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2005
Poena
319
Ima li nekoga sa iskustvom oko ove kartice,problem je sto kada se startuje MSI Radio nekada se desava da pri iskljucenju aplikacije radio jednostavno ne prestaje da radi dok se aplikacija ponovo ne pokrene, tada se na trenutak ugasi pa se u sekundi ponovo startuje. Takodje bih zamoliom da mi neko kaze gde se mogu skinuti skin-ovi za ovaj radio posto su ovi koji dolaze u paketu ocajni.

Imao sam taj model, i imao velikih problema sa njim. Nešto slično se dešavalo i kod mene, na ploči MSI K7N2, i sve je bilo vezano za radio. Naime on se sam od sebe startovao kada se uključi računar. Kako to nije bilo moguće rešiti, pokušavao ja, serviseri u prodavnici gde sam kupio računar, serviseri kod dobavljača pomenute komponente i ko zna ko još (problrm je opisivam i tehničkoj podršci pomenute kartice), jednoglasno 😀 je odlučeno da se pomenuti model zameni za neki drugi. Inače jedno od objašnjenja je bilo da se ovo dešava samo u ovoj kombinaciji ploča+kartica, a drugo da i nije neki problem startovati program pa ga isključiti jer se onda i radio isključivao (e tu sam se ja malo bečio na njih). A kasnije kada sam se raspitivao da li je inače rešen taj problem, interesovalo me je onako informativno, dobio sam informaciju da je prodavac vratio ceo kontigent pomenutog modela dobavljaču jer nije želeo da rizikuje da se problem javi i kod drugih što je dobavljač (makar tako oni kažu) odmah i prihvatio. E sad ako je i kod tebe ova kombinacija poče i kartice, i kartica u garanciji ti traži da ti se taj model zameni za neki drugi.

Nisam u garanciji hahahahaa

Ali radi se o problemu na maticnoj ploci Gigabyte 7n400- n force2 cipsetom. U medjuvremenu sam skidao i novije drajvere ali nikako da naidjem na dobitnu kombinaciju posto ima nekoliko verzija i to posebno za cipset, za tv tuner, teletex, Msi Radio ali i aplikaciju- inter video MSIPVS pa ne znam moze li da se instaliraju drajveri a da se koristi neka druga aplikacija. Pada mi na pamet da nisu adekvatno kompatibilni. Ako ima koga da mi ponudi neku soluciju rado cu je probati. Uzgred-Hvala Sale KG

Ja sam imao tu karticu do pre neki dan i moram ti reci da sam je sa zadovoljstvom izbacio iz kompa.Drajveri su veoma ocajni i ako je signal malo los slika bude katastrofalna...A i softver za tv je ocajan.Za gledanje TV-a preporucujem ti Dscaler koji ima gomilu opcija za podeesavanje.ali najveca preporuka ti je da zamenis za neku drugu karticu.

Ja imam istu karticu, sa radiom imam problem takodje, posle restarta, ako je pre njega svirao radio, svira ponovo. Ali posto se daljinski izuzetno dobro slaze sa Girderom, a ja sam isprogramirao isti u mnogo programa nikako ne bih da je izbacim iz masine.
Sto se tice TV-a, barem 6 kartica sam probao i ova nije nista losija od bilo koje druge. Nije ni bolja, istina. Jedino za sta mi sluzi je skidanje nekih starih snimaka sa VHS-a.

Nazad
Vrh Dno