Šta je novo?

TV Novosti DVD

• Začetnik teme Začetnik teme Kiwy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Ne znam gde bas da stavim ovaj thread al ajde.

Da li neko zna koji ce se DVD filmovi davati uz TV Novosti, i da li to ide nedeljno? Njihov sajt renutno ne radi.

Inace uzeo sam pre par dana Samsung HT-DS400 i prezadovoljan sam za te pare (300€) i drago mo je sto se najzad neko setio ovakvih jevtinih DVD promocija.

Kiwy je napisao(la):

Da li neko zna koji ce se DVD filmovi davati uz TV Novosti, i da li to ide nedeljno?

Ja zamalo da uzmem ovaj dvd (Apokalipsa), ali kada videh da je film iskasapljen na skoro 50% odustah.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ma gde je iskasapljen, ovo je ona verzija od 3 sata...
Koliko ima GB?

Za referencu: kod MPEG2 se smatra da je VHS kvalitet 2-3Mbps, broadcast kvalitet 5-8Mbps, a studijski 10-15Mbps i više... sve uz kvalitetan koder. Film od 3 sata na DVDu treba da zauzima oba sloja, bar 6-7GB, inače DivX od 1.5Mbps (2 CDa) ispadne bolji po kvalitetu.

Na ovom disku se "na oko" vidi da je los kvalitet. Ja nisam neko zakeralo sto se toga tice, ali ovo je dosta lose....mada, evo sada gledam, film zauzima 7.74GB....hm, na omotu pise 104 minuta?
Ma nemam pojma. Ja sam ga dobio, tako da...mozda cu ga nekada i gledati 🙂

pogledaj ga obavezno.

na monitoru sam primetio loš kvalitet, na tv-u nisam..

Ali taje 3 sata i 9 minuta (mucenje odgledati 🙂 ) moguce ali meni je sasvim dobar prikaz preko scarta. I zvuk je ok. Mada sam se i ja cudio otkud tri sata + crtic stane na 1 disk...no u svakom slucaju podrzavam akciju.

Kiwy je napisao(la):
... (mucenje odgledati 🙂 ) ...

no comment

Inace ****** su pogresili na zadnjoj strani omota pa napisali 104 minuta sto i nije jedina slovna greska, 200 dinara pa misle mozemo i da se zezamo ...

S' obzirom da je cena 200din dobro je sto su i sliku stavili mada ja cak nisam ocekivao ni plasticni koverat ali na kraju ispade solidno. 🙂

Poslednja izmena:
Ma kod mene je u stanu 37 stepeni, a ocekivali smo film od sat i pol. A nestalo Pepsi kole...film je super ali je bio malcice duzi no sto smo ocekivali 😀

Dobro evo sad je dosao i taj drugi DVD.Petparacke price smo vec gledali a da li neko zna kako da odvojim ovaj crtani film od Petp.p posto sam ga prebacio na hard pa bi na hardu zadrzo samo crtani. Hvala.

Prvo kako si to uopste skidao??
Zadrzis samo vts_02.* fajlove... gledas npr iz mpc tako sto kliknes na ifo fajl...

a kako takav DVD iskopirati ,da li je jedino resenje da se kompesuje (da bi stao na 4.7 gb) i kako da ga kompresujem

Kiwy je napisao(la):

Da li neko zna koji ce se DVD filmovi davati uz TV Novosti, i da li to ide nedeljno? Njihov sajt renutno ne radi.

Inace uzeo sam pre par dana Samsung HT-DS400 i prezadovoljan sam za te pare (300€) i drago mo je sto se najzad neko setio ovakvih jevtinih DVD promocija.
Mozda sam ja malo ispao iz price ali cini mi se da je 300e ipak previse za dvd.Cene su negde oko 150e ako se ne varam.

La KOsta, covek misli na Home Theater 😉

kopirati film odvojeno i crtani odvojeno...
film je vec toliko skompresovan, da bi zaista bilo jako nezgodno ponovo ga kompresovati... ili lepo divx... 2-cda pulp, neka dobra rezolucija, originalan zvuk, 1cd crtani...
nadam se da je svima jasno da ne moze sa f5 iz win commandera da se kopira (ili jos gore copy-paste) vec mora dvd decrypter ili nesto slicno... ili moze da se instalira DvdRegionFree pa onda moze da se kopira iz commandera...

Nazad
Vrh Dno