Šta je novo?

Kućna multimedija TV kod mts preko box 4 crveni

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

mageshinji

Poštovan
Učlanjen(a)
30.06.2016
Poena
80
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600 + stock cooler
Matična ploča
Asus TUF B450M-PLUS II
RAM
Corsair LPX DDR4 3200MHz 2x8GB (CL16)
GPU
Asus Dual RX 580 4GB
Storage
Silicion Power P34A80 256GB, Kingston A400 480GB
PSU
Cooler Master SFX V650 Gold
Kućište
FSP CST350 Plus
Monitor
Asus VA24DQSB
Laptop
Acer A315-41-R5BB
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Od modela koje telekom nudi, da li vam se neki čini kao ok kupovina?

Nemam novca za kupovinu preko kp ili bilo gde za keš, ovako bih mogao da izdvojim 3-4 hiljade mesečno za tv. Račune revnosno plaćam, inače kad bih odvajao sa strane, ukućanima bi uvek nešto trebalo.

Prostorija je 4,5m x 4m, gledam sa udaljenosti od oko 3m ili direktno pravo ili pod jako malim uglom. Direktne svetlosti na TV nema, prostorija je u suterenu. Smart mi je manje više neophodan za youtube samo, i eventualno neku od iris ili eon aplikacija. Biće povezan i na laptop.

^ Sve su ovo stariji modeli tv-a, koje višestruko preplatiš plaćanjem na rate.
Pogotovo do 4000 din mesečno nemaš neki izbor.
Mislim da je ovaj Vox 50A667JBL solidan izbor za 4100din, mesečno, ako mora tako, 4k, dobra dijagonala, android OS.

Ali najbolje da ti iskustva napiše neko ko ima ovaj tv.

Pa i nisu toliko loše cene,mislio sam da su dosta skuplji
Ova dva TLC imaju cenu kao u maloprodaji,imaju svoju temu možeš to da prelistaš za početak
Iz ličnog iskustva ne sa tim modelima TLC>Vox

TCL koji nude je P serija iz 2019 ne C serija iz 2020. godine. Nije Qled, a na rate košta skuplje nego C serija.

Mada ne znam, možda je i ta P serija bolja od Vox, a vidim da su i jedan i drugi 3.999din mesečno.

Ja bih uzeo u razmatranje VOX UHD 55WOS315B koristi licenciran lg software webOS 5.0, dolze sa IPS ekranima.
Za te pare ta dijagonala sa webOS-om je pun pogodak.
Inace ovi sa MTS-a umeju bas da izgrese specifikacije i progutaju slova.

Poslednja izmena:
Prostorija je 4,5m x 4m, gledam sa udaljenosti od oko 3m ili direktno pravo ili pod jako malim uglom. Direktne svetlosti na TV nema, prostorija je u suterenu.
za toliku udaljenost 55" je minimum, preporuka je 65". VA tip panela ovde odgovara

za taj model VOX-a ne mogu da dokučim tip panela. moguće da je IPS (drug ima VOX 50" 4K i meni deluje da je IPS, dobri uglovi gledanja)

IPS tip je , u svim dijagonalama.

Nazad
Vrh Dno