mageshinji
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.06.2016
- Poena
- 80
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600 + stock cooler
- Matična ploča
- Asus TUF B450M-PLUS II
- RAM
- Corsair LPX DDR4 3200MHz 2x8GB (CL16)
- GPU
- Asus Dual RX 580 4GB
- Storage
- Silicion Power P34A80 256GB, Kingston A400 480GB
- PSU
- Cooler Master SFX V650 Gold
- Kućište
- FSP CST350 Plus
- Monitor
- Asus VA24DQSB
- Laptop
- Acer A315-41-R5BB
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S23
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Od modela koje telekom nudi, da li vam se neki čini kao ok kupovina?
mts.rs
Nemam novca za kupovinu preko kp ili bilo gde za keš, ovako bih mogao da izdvojim 3-4 hiljade mesečno za tv. Račune revnosno plaćam, inače kad bih odvajao sa strane, ukućanima bi uvek nešto trebalo.
Prostorija je 4,5m x 4m, gledam sa udaljenosti od oko 3m ili direktno pravo ili pod jako malim uglom. Direktne svetlosti na TV nema, prostorija je u suterenu. Smart mi je manje više neophodan za youtube samo, i eventualno neku od iris ili eon aplikacija. Biće povezan i na laptop.

Izaberi televizor uz BOX 4 CRVENI | mts
Ponuda televizora uz najbolju mts ponudu! Izaberite televizor uz BOX 4 CRVENI i plaćajte na rate!

Nemam novca za kupovinu preko kp ili bilo gde za keš, ovako bih mogao da izdvojim 3-4 hiljade mesečno za tv. Račune revnosno plaćam, inače kad bih odvajao sa strane, ukućanima bi uvek nešto trebalo.
Prostorija je 4,5m x 4m, gledam sa udaljenosti od oko 3m ili direktno pravo ili pod jako malim uglom. Direktne svetlosti na TV nema, prostorija je u suterenu. Smart mi je manje više neophodan za youtube samo, i eventualno neku od iris ili eon aplikacija. Biće povezan i na laptop.