Šta je novo?

TV kartica

-=crusader=-

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.02.2005
Poena
320
Treba mi preporuka za TV karticu, cena je apsolutno ne bitna, moze i neka externa varijanta za USB ali bi ipak radije uzeo internu.

Bitan je kvalitet slike i u sustini nista vise, capture sa TV-a mi ne treba...

Leadtek Winfast TV2000XP Expert, TV-card PCI FM+ Teletex, 10bit - ja cu verovatno za neki dan kupiti ovu karticu, malo sam istrazivao i zakljucio da je ovo najbolji izbor u BG-u u rangu nekih 50 evra.

I moja preporuka za Leadtek odlična kartica ,mada pored nje vozim i mog starog Pinnacle-a karticu iz 1999 tako mogu da gledam dva različita kanala istovremeno 🙂 Iako mi se više sviđa Pinnacleov software (klasičniji izgled) Leadtek-ov softver je brži i ima malo futuristički dizajn i veće mogućnosti za snimanje (mislim na formate)

hauppauge...
imam prastarog kuci i novog leadtek experta... i nemoze da se poredi... pogotovo kad je dscaler na obojici... vise puta sam izneo svoje razocarenje leadtekom, pogotovo kad vidim koliko ga ovde masa hvali...
e da, najjeftiniji model je oko 50eu (wintv 2go beshe)... a skuplji modeli imaju digitalnu tv ili/i hw encoder...
kimtec bi trebao da ih ima, tj reklamirao ih je...

hauppauge...
imam prastarog kuci i novog leadtek experta... i nemoze da se poredi... pogotovo kad je dscaler na obojici... vise puta sam izneo svoje razocarenje leadtekom, pogotovo kad vidim koliko ga ovde masa hvali...
e da, najjeftiniji model je oko 50eu (wintv 2go beshe)... a skuplji modeli imaju digitalnu tv ili/i hw encoder...
kimtec bi trebao da ih ima, tj reklamirao ih je...

e tako nesto mi je bilo na umu 🙂 hvala na infou 🙂

I ja glasam za Leadtek Winfast TV2000XP Expert. Imao sam prilike pre neki dan da je instaliram i mogu reci sve najbolje! Mada ja koristim Prolink PixelView PlayTV Pro Ultra i jako sam zadovoljan njom! To je malo stariji model! Mozda bi trebao da pogledas karakteristike nekih novijih modela tog proizvodjaca! Oprecna su misljenja u vezi Prolinka, ali ja sam zadovoljan! Mozda je, recimo sama instalacija mana, ali kvalitet slike je vrlo dobar!
Pozdrav

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno