Šta je novo?

Tv kartica=problem

• Začetnik teme Začetnik teme IcY_R
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

IcY_R

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
319
Karta je V-stream Xpert TV-PVR.
Do juce je dobro radila,nego ja instaliram Dscaler 4.18 (kao da me djavo natjera 😡 ) za bolju sliku.Instaliram ja ne prepoznaje program karticu samo radi jedan kanal i to crno bijela cak i zelena slika (bez tona).Odmah unistal ali vise nije bilo zvuka.Mucio sam se citav dan juce sa instaliranjem drajvera ca cd-a sto dodje sa karticom ali nema zvuka.Sta mi treba neki audio codek ili sta?
Unaprijed zahvalan.

control panel>sounds and audio devices>volume> (device volume>advance) pa vidi sta je ugaseno.
Ako ovo ne pomogne, reinstaliraj brate drajvere(izbrisi ih iz control panel>system pa restart) i Xpert sw, pa instaliraj sve od pocetka.
Ajd sa srecom!

Kao sto ti rece npetar proveri audio properties da ti nije smanjen ili iskljucen Line In. Cim imas zvuka na snimku znaci da kartica radi ok.

Desni klik--settings--audio mixer setup.
Čekiraj "use the system's mixer. Zatim proveri da ti je u polju mixer device tvoja zvučna karta. U mixer Line podesi onaj ulaz na zvučnoj karti u koji ti je zaboden kablić iz tv karte. Zatim čekiraj "use separate lines for different......". U sva polja ispod takođe podesi ulaz na zvučnoj kartici u koji ti je zaboden kablić iz tv kartice. Kada to podesiš odčekiraj "use separate lines for different......".Nakon ovoga ćeš moći da pojačavaš i utišavaš ton preko + i - na tastaturi.

verovatno u dscal

ne interesuje me dscal-er i podesavanja 😡 .Odmah sam ga izbrisao.Cak mi se i comp restartovao cim ga pokrenem.Nego me interesuje zna li neko sto radi sa karticom?ocu da gledam kao i ranije preko programa koji dodje sa kartyicom.

Nazad
Vrh Dno