Šta je novo?

Tv karta Phillips sa7130

salecar87

Cenjen
Učlanjen(a)
12.03.2012
Poena
170
Dosao sam u posed phillips tv karte sa7130. Drajvere sam nekako nasao na netu, problem je moj win7 64bit i to sto je prastara kartica. No, sta ja mogu sa njom? Postoji li mogucnost da je uparim sa IPTV?

Kartica:

vidin1.jpg

IPTV STB:

untitled.JPG

S tim što AV izlaz ide u tv.

Preporucite mi neki program preko kojeg bih mogao da gledam kanale, posto nemam nista od instalacionih diskova za kartu.

mozes da spojis preko Antenskog RF izlaza iz Iptv..na antenski RF ulaz na kartici...stim da tako mozes da gledas samo onaj kanal,koji je tada i na Tv-u....mozes i da snimas u programu za Tv karticu....

To znaci da i tv mora biti upaljen? Trenutno sam kratak sa kablom, a imam viska za wireless. Mogu li taj kabl iskoristiti za povezivanje?

Ne mora tv da bude upaljen...pa ne daje ti on kanal...nego stb box.....ne moze lan kabl....morao koaksilni...

Nisam mislio na lan, na coax koji mi je ostao od wirelessa. Sredio sam, samo mi slika nema boju. Kontam da me drajveri zezaju, a drugih nema.

ja mislim da mora coax koji ide za Tv..a ne za wifi....a za boju....ne znam...to je vec do podesavanja u kartici....
ja sam kod mene spojio iptv sa Mac-om..preko malog usb uredjaja,koji se zove EasyCap....i vrsi mi posao,kad drugi zaposednu Tv...:)

Odavno je došlo vreme da se stare analogne kartice "zavale" manje obaveštenima.

^Al si odvalio, za medalju. Kad vec moram da se pravdam, ta tv karta je stojala 3 godine kod devojke u kompjuteru. Ona je nije ni koristila, pa sam je prebacio u moj.

@6pack

Spojio sam, sve ok, samo boje nema. Menjao drajvere, podesavao svasta, nema. Videcu da uzmem taj easycap, vidim da je oko 1500.

da...i ja ga koristim,vec vise od dve godine.....sobzirom da sam se navukao na HD sliku na Tv,ovo je samo da se premoste deca i zena:).....i hvala ljudima sto napravise driver i program za Mac...jer je to inace uredjaj za Win.....
ako je nekom mnogo da placa skupe Mac Tv kartice...ovo vrsi posao...a evo i linka za program koji ga podrzava.....(samo da napomenem,EasyCap nije Tv kartice,vec uredjaj preko koga se uvozi svaki video signal u komp)
http://www.bentrask.com/easycap/

Poslednja izmena:
Da, pa meni je i cilj da gledam iptv na monitoru. Samo sto mi je tv dole u dnevnoj, a monitor gore u sobi. Znaci da ce trebati podugacak kabl.

da...treba ce ti kabl malo duzi....ja sam u jednom trenutku morao da vucem kabl(sa cincevima)nekih 15m...i nije se gubilo na signalu......sada imam nekih 7m....***...sta je tu je.....:)

Uspeo sam da dobijem sliku i preko IPTV uredjaja koja je takodje crno bela. Znaci antentski izlaz STB-a na antenski ulaz kartice. Slika je super, ali kao sto kazem, bez boje. Probao sam i njegov tvexpert, windvr3 i chris tv, slika je ista. Podesio sam na pal/b, srbiju za region, ali opet nista. Ima li ko predlog?

Vrh Dno