Šta je novo?

Tv izlaz pitanjce?

frogman

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2004
Poena
679
Potrebno mi je da na racunaru koji radi kao kasa u lokalu preko tv izlaza pustam neke spotove, ali je moguce da agp ati 9600 predje u taj movie rezim rada.
Tj. da se neovisno sto se na tv izlaza desava video materijal npr. iz wmp-a, radi sasvim normalno u fiskalnoj aplikaciji a na tv-u i dalje se spot vrti.
Nesto tipa kau u twinview arhitekturi Application exclusive opcija.
Znam da sam to setovao za Matrox dvoglave dvi kartice, na 1 monitoru video spot, dok na 2. monitoru MS word.

Unapred zahvalan.

Poslednja izmena:
Ako sam dobro shvatio, potrebno ti je da video na TV izlazu bude u full screenu, a na monitoru da je taj program minimizovan i radi se u nekoj drugoj aplikaciji...

Ako je tako, probaj sa opcijom Theater Mode u Overlay sekciji Catalysta - kod mene radi bez ikakvih problema vec godinama. Ako sam promasio sustinu, sorry 🙂

Ako sam dobro shvatio, potrebno ti je da video na TV izlazu bude u full screenu, a na monitoru da je taj program minimizovan i radi se u nekoj drugoj aplikaciji...

Ako je tako, probaj sa opcijom Theater Mode u Overlay sekciji Catalysta - kod mene radi bez ikakvih problema vec godinama. Ako sam promasio sustinu, sorry 🙂

Mislim da je bas to hteo... bas sam hteo da napomenem kako se to kod nVidije davnih dana radilo kroz Movie Overlay opciju....

Nazad
Vrh Dno