Šta je novo?

tv/fm

sumanut

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
650
imao sam ASUS TV/FM pa sam ga prodao ... igrom sluchaja opet mi treba TV karta ... znam da mnogi preporuchuju asus i sam sam ga imao i dobar je ... ali meni treba neshto ovakvo ...

1.treba mi karta koja ima zaseban audio izlaz (OBAVEZNO)

2. treba mi karta kojoj radi daljinski sa onim aplikacijama preko kojih moze da se programira sam daljinski upravljach

3. treba mi karta koja ima normalan softver a ne da trchim i skupljam programe po netu ko da imam karticu od 15 dinara

4. cena za sad nije bitna ... predlozhite neshto pa makar bilo i externo ali da to bude zaista vredno tih para ...

ok ... istrazhivanjem sam zakljuchio da samo externe karte imaju poseban izlaz za audio ...

nashao sam samo ovu karticu: WinFast TV USB II

ima li josh tunera u ovom rangu ... tj koliko vidim ovo ne bi smelo da bude preko 100 evra?

gde ima kod nas da se kupi?

ima li neko iskustva sa tunerom?

za/protiv?

u cemu jew razlika izmedju obichne i deluxe varijante?

delimire? 🙂

Poslednja izmena:
SumAnuT je napisao(la):
imao sam ASUS TV/FM pa sam ga prodao ... igrom sluchaja opet mi treba TV karta ... znam da mnogi preporuchuju asus i sam sam ga imao i dobar je ... ali meni treba neshto ovakvo ...

3. treba mi karta koja ima normalan softver a ne da trchim i skupljam programe po netu ko da imam karticu od 15 dinara
Uzgred, stvarno je teška bruka i sramota za Asus da prodaju TV kartice sa onakvim vrljavim softverom, koji radi kao da ga je pisao neki osnovac, početnik u VB programiranju.

Nazad
Vrh Dno