Šta je novo?

Tv Fm Karta

• Začetnik teme Začetnik teme neci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

neci

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2004
Poena
309
Znam za neku TV FM kartu Philips... kosta negde oko 20 i kusur EUR i kazu mi da je OK... Da cujem sta vi mislite... Ipak vama vise verujem...
Ako ne ona onda mi preporucite neku za kucnu upotrebu, nisam fanatik, samo zelim da nastavim svoju kucnu kolekciju raznoraznih filmova i prebacim neke svoje video kasete... Nisam bolesnik... Ne patim za kvalitetom.. Koliko para toliko muzike.. Pa pomozite, ako ste raspolozeni....
A ako znate gde mogu i da kupim, posaljite mi na mail [email protected]
MNOGO VAM HVALA... NAJBOLJI STE
Neci

neci je napisao(la):
Znam za neku TV FM kartu Philips... kosta negde oko 20 i kusur EUR i kazu mi da je OK... Da cujem sta vi mislite... Ipak vama vise verujem...
Ako ne ona onda mi preporucite neku za kucnu upotrebu, nisam fanatik, samo zelim da nastavim svoju kucnu kolekciju raznoraznih filmova i prebacim neke svoje video kasete... Nisam bolesnik... Ne patim za kvalitetom.. Koliko para toliko muzike.. Pa pomozite, ako ste raspolozeni....
A ako znate gde mogu i da kupim, posaljite mi na mail [email protected]
MNOGO VAM HVALA... NAJBOLJI STE
Neci

E vidis tu se najvise gresi pogotovo ako se materijal skida sa starih VHS kaseta. Shvati da se snimak samo jednom digitalizuje a traka moze otici u nezaborav jer se vremenom demagnetise. A kad prodju godine i tehnologija ode do neba, itekako ce ti znaciti ovi snimci jer su ipak uspomena na neko vreme. Sve je u zivotu promenljivo i prolazno jedino ostaju uspomene.

Nadam se da si shvatio poruku koju upucujem i drugima da multimedija na kompu je najvrednija stvar po meni. Mozes da radis sto je samo pre par godina bilo nezamislivo u kucnim uslovima. Malte ne imas mali TV studio a ni fotograf ti vise nije neophodan, pa ono kad ti zezne slike sa mora ili nekog letovanja iz inostranstva. Digitala radi svoje. :smoke:

E sad za filips od 20e tesko da ga ima kad obican KWorld staje 30 i kusur. To sto tebi treba sve je u rangu od 30 do 70e. Neke su losije i jeftinije a neke bolje i skuplje. Znas li ti koliko kosta jedna Pinakle Mirro kartica koje koriste TV stanice. Pa jedan dobar pentium 4! :d

E sad kad ti trazis od lose najgore nemoj se cuditi sto se ja i meni slicni trudimo da izvucemo maksimu a ona je samo u rangu prosecnosti. :smoke:

Ma bilo koju da uzmes neces pogresiti jer sve one koriste isti analogno/digitalni konverter zasnovan na filipsovom ili conexsantovom chipu.
Jedina je razlika da li kartica ima 8-bitni ili 10-bitni converter. Tu se moze uociti mala razlika u kvalitetu slike u korist 10-bit-nih.

Ipak po kvalitetu nizeg segmenta ili kucnih TV kartica postoje tri ravnopravna borca: Pinacle PC TV, Cinergy 400 bez radija i 600 sa radiom i Leadtek Win Fast Expert. One su i najskuplje.

Posto me mrzi da idem na oglase trebao bi mi stici do kraja nedelje Mikrostar NX6600GT VIVO. Pa ako dobro radi capturing sa recimo Dscalerom ili originalnim softverom imam nameru da u tom slucaju prodam moj Leadtek Expert za nekih 40e. To nije sigurno iz gore navedenog razloga a ako se tebi ne zuri mozemo videti...

Pozdrav :wave:

zdravo.
ja sam zainteresovan za kupovinu te kartice(leadtek expert). ako odluchis da prodas, javi mi.
hvala.

Hvala Astrologu

Hvala ti na ovako iscrpnom uputstvu... Ako ne nadjem nista pametno, javljam se... Pozdrav
Neci

Nazad
Vrh Dno