Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
kablovska najveci deo vremena. TV je za sestru a ni ne znam da li ona zna sta je HD.
A plazma i lcd je njoj isto ona ni nezna razlike pa je i to nevazno
Znaci samo da ok izgleda i da je SD ok.
Bila je akcija 40B530 + Samsung klima 12-ica za 70.000 (mislim d aje ta cifra u pitanju) po nekim radnjama. A ako sestra ga nece prikljucivati na komp moze i LG LH2000 nije fullHD ali pusta sve filmove pa i 1080p.
ne znam sto mu preporucujete lcd, kad je rekao da ga maltene HD ne zanima, znaci plazma mu je mnogo bolji izbor...
50" SAMSUNG PS-50B430 ili 450, velicinu prilagodi po kesu koji mozes da izdvojis, uvek je bolje iskesirati koju hiljadu vise i uzeti malo veci tv, osim ako nemas fizicko ogranicenje u sobi...
ako je HD ne zanima besmisleno je uzimati taj tv, osim za nabijanje kompleksa komšijama i manjak novca u novčaniku. uzeti HD televizor i ne koristiti ga za hd - bezveze
Zdravo svima, nov sam na ovom forumu pa bi hteo da Vas pitam za savet!
Ja se razmisljam za model Samsung PS-50B430, ali imaju modeli LG od 50 inci povoljno na sajtu www.getel.rs inace je Samsung PS-50B430 ovde 711 eura, sto je oko 68000 dinara!
Recite mi inace razliku izmedju Samsunga i LG s' obzirom da ce mozda vecina prvo reci Samsung, ali kada sam pricao sa jednim covekom koji se razume u plazme kaze da je Samsung najlosiji ne racunajuci VOX ili Vivax, a LG jedan od najboljih posle Sharp-a. Inace kaze da Sony koristi iste panele kao Samsung, ali prodaje zbog imena po tim cenama, tj. da imaju samo tri proizvodjaca panela na svetu i svi su Azijski, a pritom Samsung koristi najlosije!
Pomozite mi oko izbora i pogledajte na sajtu www.getel.rs model LG 50PQ2000 (729 eura) i LG 50PG200R (745 eura), recite mi razliku!
U napred hvala