Pozdrav ljudi,
Već sam većao na ovu temu i čitao druge, ali me interesuje mišljenje sa malo više detalja za moj slučaj.
Već sam većao na ovu temu i čitao druge, ali me interesuje mišljenje sa malo više detalja za moj slučaj.
- Soba u obliku pravougaonika i razdaljina bi bila nešto manje od 2 metra do kauča, pa mislim da je 55 dijagonala maksimalna, ali i to kada sam stavio na zid i izmerio mi deluje jako veliko, ali možda je subjektivno (ne bih da oslepim haha)
- Na sunčanoj sam strani ali imam i žaluzine i roletne
- Dvoumim se izmedju miniLed i OLED
- Pročitao sam dosta pohvala za C805 ovde, ali i dalje nisam siguran nešto me malo vuče i C3 ili C4 (od mađara jer su kod nas skoro duplo skuplji u radnji)
- Da li ima smisla mount raditi na ovu razdaljinu uopšte (podstanar sam i taj zid gde je tv nije noseći)
- Sadržaj bi bio najviše filmovi, serije i povremeno neki sport, ne planiram u skorije vreme da uvodim kablovsku uopšte, gledanje bi bilo najviše noći
- Gledanje preko streming (stremio ftw) i sa kompa
- Brine me glare i osvetljenje OLED-a
- Ograničen sam netom nažalost na 50Mbps za sada (budjavi mts)....
- Mala garancija i drndanje sa KP prodavcima u slučaju nekog problema da preko njih naručim oled, reklamacije traju večnost (doduše čujem da i kod naših nije ništa bolje)
- Ugao gledanja nije uvek direkno ispred tv, nekada bi se i ispružio pa ne znam koliko bi to remetilo kvalitet slike na C805 jer je VA panel
- Blooming i ostale propratne boljke koje idu uz miniLed, da li stvarno toliko smeta?
- Da li se ispružiti još malo više novčano za nešto bolje?
- Prvi mi je tv, pa bih se počastio, ali ne bih da požalim...