Šta je novo?

Kućna multimedija Tv do 50" 55.000 din

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

DjoleMC

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2005
Poena
815
Treba mi novi tv do 50", da ima android, uglavnom se gleda YT, stream.io i mts iris.

Ako a i bt za slušalice, to bi bio plus.

Cena do 50, 55000 u domaćim radnjama, zbog kupovine na rate.

Imate li neku preporuku, gledao sam neke modele hisense, sharp, grundig, xiaomi?

Trenutno imam LG 42" (621v mislim), i nisam zadovoljan ni svetlinom ni smart mogućnostima.

Sad radim ono sto najvise mrzim. Otimam thread. Uglavnom istrazivao sam, posto i meni treba nesto slicno, 50" smart tv za 500e. Uglavnom svi hvale TCL C725, ima android i dobre specifikacije. Procitaj temu za TCL ovde na forumu.

Ono sto je lose, kazu da je HDR skoro pa neupotrebljiv, ali kao to je tako sa svim jeftinijim TV.

Hisense se ne isplati, iako mozda ima bolje specifikacije panela, ima neupotrebljiv VIDAA OS, gde nema nista od aplikacija.

Ja sam gledao LG i Samsung, ali uopste ne mogu da provalim da li su bolji od TCL u tom cenovnom rangu, cak neka su i skuplji do 10k dinara, ako cu dobiti nesto bolje.

Moras da imas u vidu ako ces da koristis streaming aplikacije da ce po default-u da odmah ukljuce HDR ako ga tv podrzava, pa to nece izgledati najbolje. Evo i ja pratim temu. Posto imamo slicne zahteve. Mozda neki znalac kaze nesto vise. Ali za sad mislim da je TCL najbolje iz ponude.

Pogledacu taj TCL.
Ne znam na koje streing aplikacije misliš, mene zanima jedino YT i stream.io, eventualno smart iptv. Ostalo ide preko mts boxa. Nisam nesto zahtevan korisnik (čitaj nemam vremena).

Nazad
Vrh Dno