Šta je novo?

Tv do 50 000

DjordjeB

Cenjen
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poena
154
Ako sam promasio temu neka moderator obrise ovaj post. Koji televizor po vama bi bio najbolji za cenu od oko 50 000 din. Da nije samsung, da je full hd i da ima hdmi. Primena pa najvise za gledanje kablovske ali najvise bi mi znacilo da filmove prikazuje sto je moguce bolje jer zbog toga najvise i kupujem. Malo sam opsirno postavio pitanje ali ko prati verovatno zna sta je trenutno najbolje za tu cenu.

a sto ne samsung?

hehe, e svasta cu da procitam ovde. Javi koji je sajt u pitanju, da pratim, pa da znam kad pocnu da budu kvalitetni. :D I ja se posle pitam zasto ljudi kupuju LG i ostale "friziderske" marke televizora. Ja inace imam Samsung plazmu i nisam primetio da je slika nerealna. Takodje imam i Samsung LCD monitor.

+1 LG 42LE4500

Ja sutra ovaj narucujem ,samo me strah da nije neki fake ,jer za firmu nikad nisam cuo ,ai cene su im fantasticne ,a i ima ljudi na forumu koji su narucivali neke druge stvai pa su im rekli mnogo vecu cenu,videcemo sutra.http://www.getel.rs/ProductDetails.aspx?arg=9892 jer ova cena je od 200 do 250 evra jeftinija od drugih radnji http://www.itsvet.com/proizvod/lg-42ld420-lcd-dvb-tv/comp_comp_monitor/9/2050 pa mi je sve ovo malo sumnjivo ,ali kao sto rekoh videcu sutra ali za ovaj novac ,prosto neverovatno.

U vezi lg ,kao marke ,da li taj.Ja nasuprot tebi imam vrlo pozitivna misljenja o lg-u.Preko godinu dana imam plazmu lg 42pj 350 i radi savrseno,jes da je za nijansu losija od samsung ,i posebno panasonica ,ali veoma sam zadovoljan,i ne vidim razlog da na osnovu tvog misljenja a ti i nemas lg izbegnem ovu marku,posebno za ovaj novac za koji se prodaje ovaj model ,ako je to stvarna cena.

Au, moja greska, pobrkao sam dve vrlo slicne teme, u kojima se pominje ova firma. Evo tog posta:

Nemojte da verujete cenama na sajtu Getela jer su cista navlakusa. Ja sam npr. narucio kod njih na sajtu stampac, cena je pisala oko 16900din ja sve popunio, narucio, kad mi na mail stize profaktura sa cenom od 21500din.

To sam rekao u toj drugoj temi. Sorry.

Ma ok ,ja sam bas i na tebe mislio kada sam rekao da nije neka ,,prevara,, sa cenama ,jer smo diskutovali u drugoj temi,ali cene su stvarno niske posebno za onaj model koji sam naveo.I jos nesto slazem se sa vama da su samsung televizori bolji izbor od lg-ija.Ali videcu sutra ako je ovo stvarno ,za 470 evra za full hd od 42 inca ,zvuci van pameti .

Zvuci, ali evo mozemo da se kladimo :D da ce biti dosta vise. Mozes odmah da popunis narudzbenicu, nije bitno sto neces da kupis, i stici ce ti na mail automatski profaktura sa pravom cenom. Mozda gresim, ali mislim da ne.

Hahaha bio si u pravu

Predračun broj: 190911007

Opis Kol Cena Stopa PDV Iznos PDV Cena + PDV Vrednost Isporuka
LCD TV Televizor LG 42LD420 42 inča 107 cm 1 51,732.00 18 % 9,311.76 61,043.76 61,043.76 1 dan
Cena pakovanja robe i isporuke na kućnu adresu 1 1,080.00 18 % 194.40 1,274.40 1,274.40 odmah

Vrednost bez poreza (dinara) $52,812.00
Ukupan iznos PDV-a (dinara) $9,506.16
Ukupan iznos za uplatu (dinara) $62,318.16

Sa pocetnih 479 eura evo cena ode na 62318.Gospode, kakva g...da.

Poslednja izmena:
Ma ok ,ja sam bas i na tebe mislio kada sam rekao da nije neka ,,prevara,, sa cenama ,jer smo diskutovali u drugoj temi,ali cene su stvarno niske posebno za onaj model koji sam naveo.I jos nesto slazem se sa vama da su samsung televizori bolji izbor od lg-ija.Ali videcu sutra ako je ovo stvarno ,za 470 evra za full hd od 42 inca ,zvuci van pameti .

Hahaha kako mislis da je Samsung bolji od LG'a . Nebih da pljujem po brendovima ali pre svega LG ima dosta bolje cene od Samsunga po pitanju kvaliteta je maltene isti. Samsung ima mnogo vise reklamacija od LG'a neuporedivo vise reklamacija to zapamtite. Radim sa tehnikom duze vreme pogotovo Tv i Audio i vrlo dobro znam koje su mane jednih i drugih. Nije da favorizujem LG nego mi je muka od hvaljanjea Samsunga koji se u psolednjih par godina znatno lose pokazao od LG'a. Pritom LG je ove godine dobio Eisa nagrade za 3D telvizore Pasivni tip , za Nano Led tehnologiju i 3D kucuni biskop. Dve prestizne nagrade za kvalitet i tehnologiju na IFA sajmu u Brelinu je velika stvar. Setite se proslogodinje 9 serije philipsa na koje mesto je sada dosao LG... svaka prica i polemika vezano za LG se ovde zavrsava. Pocela je opet saradnja sa Philipsom gde zajedno razvijaju i unapredjuju smart platformu.
Sa druge strane tu je Samsung koji kljuca sa aktivnim tipom... i pokusava da se reklamom i marketingom provuce na trzista Zaista smesno kada neko izjavi da je Samsung bolji od LG'a :) To sto je neko do sada imao samo Samsung koji je jedno duze vreme imao dominaciju na trzistu za razliku od ostalih brendova u smislu raznolikog izbora i cena, na vama ostaje da mislite da je najbolji ne poznajuci losiju stranu Samsunga sa kojom sam ja imao prilike da se upoznam.

@GhostFace

Drugar ima 2 LG LCD tv-a, ja imam Samsung plasmu. Kupili smo tv u isti vreme. Slika kod mene je za 5 klasa bolja. Kod njega HD izgleda kao kod mene los divx. I on kad je video nije mogao da veruje, mislio da mu nesto nije u redu sa TV-om. Onda smo probali na drugom LG-u kod njega, drugi model skroz, i ista stvar. E sad, mozda ce moj Samsung kako ti kazes pre da se pokvari, ali dok se bude pokvario ja cu da gledam 5X bolju sliku. A LG-u svaka cast za te nagrade, super je to.

majkeimga lopovske ! okej bar smo sad javno raskrinkali te prevarante !!!

@GhostFace

Drugar ima 2 LG LCD tv-a, ja imam Samsung plasmu. Kupili smo tv u isti vreme. Slika kod mene je za 5 klasa bolja. Kod njega HD izgleda kao kod mene los divx. I on kad je video nije mogao da veruje, mislio da mu nesto nije u redu sa TV-om. Onda smo probali na drugom LG-u kod njega, drugi model skroz, i ista stvar. E sad, mozda ce moj Samsung kako ti kazes pre da se pokvari, ali dok se bude pokvario ja cu da gledam 5X bolju sliku. A LG-u svaka cast za te nagrade, super je to.

Mesas babe i zabe... ne mozes uporedjivati plazmu sa lcd'om nikako. I ne moze samsung da ima 5x bolju sliku jer imaju jako slican panel ako razgovaramo o lcd'u. Pitaj gospodina Steve Jobsa zasto nije stavio u appleove uredje toliko bolji samsungov ekran nego je bas stavio LG'ev. Ako razgovaramo o plazmama tu nema neke preterane razlike ...zna se sta su bile pioneerove plazme a sada panasonicove.

Ghostface,mislim da bez potebe i razloga favorizujes jednu marku ,lg.To sam rekao i pre par postova kada su nekoliko njih favorizovali samsung.Kod matorih imam lg plazmu 42 pj 350 i koja kao sto sam rekao radi savrseno.Ali kod sebe u stanu imam samsung 40c650 koji je stvarno savrsenstvo od tv-a -naravno po meni koji sam amater u tim vodama.I ja na osnovu svog tv-a ,slobodno mogu reci da je samsung bolji od lg-a.

ok :)

Poslednja izmena:
Mislim da to nije odgovor,prvo prozivas a kada ti neko odgovori ti se povlacis. Moj tv je star preko godinu dana a i dan danas je u samom vrhu ,daj mi lcd od lg-a,koji je pandan ovom samsungu.

Ja sam fasciniran tvojim izjavama i kolicinom gluposti koju si napisao danas :) pandan je LD750 koji je daleko bolji od C650 , ne povlacim se samo prekidam dalju raspravu jer ocigledno nisi dovoljno upucen o tematici sa kojom bi mogao sa tobom da raspravljam.

Poslednja izmena:
Za ovaj novac i prvenstveno gledanje kablovske ,iskreno ja bih za sebe uzeo plazmu,za taj novac ima cak i ovogodisnji model lg-a ,nekoliko hiljada vise.Ako hoces hd ,nisi rekao koja dijagonala,ovaj nije los http://www.tehnomanija.rs/katalog/lg-televizor-lcd-32ld565.html,a vec za 55k imas i 37 incnu verziju drugih lg modela.Ali vise ce ti reci ghostface ili neki drugi clan koji je upuceniji od mene.

Za gledanje kablovske ne vidim smisao uzimanja ni plasme ni lcd-a. To je onda samo fora da i ti imas plasmu/lcd kad dodje komsija da vidi. Slika ce ti biti bolja na CRT tv-u nego na plasmi/lcd-u.

Vrh Dno