Šta je novo?

Kućna multimedija TV do 160.000 din

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

LimitlessBricks

Zapažen
Učlanjen(a)
11.06.2021
Poena
22
Pozdrav svima,

Kupio bih novi TV. Uvek sam nasledjivao neki prosecan TV, i sada bih po prvi put, uzeo sebi nesto malo bolje, do 160.000 dinara.
Najvise za gledanje filmova uvece, dakle:
55"+, 4K, HDR, dobar upscaler sistem, i da moze da pusta filmove sa USB/eksternog HDD u FullHD i 4K, sa visokim bitrejtom. Pretpostavljam da je najbolje skromniji OLED, ili mozda srednji QLED.
Citao sam, gledao testove, ali nemam prakticna iskustva.
Nekako se izdvajao mozda LG OLED55BX3LB, iako ima svojih mana u vidu loseg osvetljenja.

Hvala svima na pomoci.

Za te pare kupujes LG Oled CX lagano, ako hoces OLED. Vidim da je na popustu jos uvek, 154 hiljade. 55 inca naravno, 65 je daleko vise
Da. CX mi je bio nedostizan, prodavao se za 180K+, medjutim malopre ga video na popustu u Dr Techno, porucio, stize za dva dana.
154K, 5god garancije, besplatna dostava.
Daleko najbolji tv koji sam ikada imao (do sada uvek prosecne ili ispod prosecne), bar na papiru.
Hvala!

Da. CX mi je bio nedostizan, prodavao se za 180K+, medjutim malopre ga video na popustu u Dr Techno, porucio, stize za dva dana.
154K, 5god garancije, besplatna dostava.
Daleko najbolji tv koji sam ikada imao (do sada uvek prosecne ili ispod prosecne), bar na papiru.
Hvala!
I ja sam pazario danas u dr. Technu, odmah sam ga pokupio odlican je pasces na dupe ko i ja, odlican izbor. Neka nas sluzi dugo kako treba. 🙂)

Eo malo da ti zagolicam iščekivanje 😛

IMG-20210611-174442.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno