Pozdrav,
imam trenutno veliki problem da se odlucim za tv box kao apsolutni pocetnik.
Pre nekog vremena kupio sam Apple TV3 medjutim bio mi je neupotrebljiv jer tada nije bilo JB za njega (sada ne znam kakvo je stanje), pa sam ga prodao.
Sada ponovo zelim konacno da resim problem strimovanja filmova na moj LCD.
Sve sto mi treba jeste mogucnost da sa PC ili externog harda pustam filmove na LCD (sada to trenutno radim preko ps3 ali uzasno secka i laguje).
Gledao sam par resenja ATV3 koliko sam video sada moze da se instalira Plex da li mi to resava problem strimovanja? Roku mozda (da li radi to u nasoj zemlji uopste?
, ili mozda ovaj Google TV http://store.sony.com/p/NSZ-GS7/en/p/NSZGS7 ili neki android tv box?
Pare uopste nisu bitne bitno je samo da radi strimovanje i nasi titlovi
Hvala
imam trenutno veliki problem da se odlucim za tv box kao apsolutni pocetnik.
Pre nekog vremena kupio sam Apple TV3 medjutim bio mi je neupotrebljiv jer tada nije bilo JB za njega (sada ne znam kakvo je stanje), pa sam ga prodao.
Sada ponovo zelim konacno da resim problem strimovanja filmova na moj LCD.
Sve sto mi treba jeste mogucnost da sa PC ili externog harda pustam filmove na LCD (sada to trenutno radim preko ps3 ali uzasno secka i laguje).
Gledao sam par resenja ATV3 koliko sam video sada moze da se instalira Plex da li mi to resava problem strimovanja? Roku mozda (da li radi to u nasoj zemlji uopste?
Pare uopste nisu bitne bitno je samo da radi strimovanje i nasi titlovi
Hvala