Šta je novo?

Kućna multimedija Tv 75" do 1500e max

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

nemanjahtc

Cenjen
Učlanjen(a)
26.11.2010
Poena
170
Koji od aktuelnih tv-a bi bio ok izbor sa dijagonalom 75" i cenom do 160-170.000din?

Do sada sam koristio i koristim Lg televizore, poslednji model koji imam jeste UM7400PLB 43" u spavacoj sobi. Sa njim sam recimo zadovoljan..

Ja sam kupio Sony 75X81J za okruglo 160.000din, recimo da nisam zahtevan korisnik i ok mi je slika, naravno SD sa SBB-a nije bas top po meni, ali kazem nisam zahtevan korisnik, pa mi je slika recimo prolazna, dok je slika na 4K odlica, sto se i podrazumeva za 4K televizor.
Da nije prevelika razlika u ceni uzeo bih isti model ali od 85", naravno ko trazi dlaku u jajetu trazice dalje, ali je taj Sony-jev entry model sigurno jaci od Vox-a i sta ja znam kojih modela.
Zaboravih da kazem da je android :)

Trazeci po oglasima van prodavnice, naisao sam na pvaj model i izgleda mi interesantno i sa cenom i sa tankim ivicama okvira, koje su kod mnogih tv-a siroke i po meni staromodnije, LG 75NANO753PA za 1280e na KP sajtu...
Eventualno LG 75NANO803PA za 1400e, ali mislim da nema nekih ko zna kojih poboljsanja, a i nije neka razlika u ceni...

Sta misle ostali?

Vrh Dno