Šta je novo?

Kućna multimedija TV 50"

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

dzidza_bidza

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
375
Pozdrav svima,
potrebna mi je preporuka za TV 50", apsolutno nezahtevan korisnik. 99% vremena se gledaju web ripovi serija, filmova i klinac od 6god igra povremeno Xbox.
Budzet je u fazonu sto jefitnije, a da bude pristojno, klasika :(
Kupovina moze i na KP od "madjara".
Imate li na umu za preporuku nesto od LG, Samsunga?
Gledao sam 50UP77003LB za nekih 470e, vredi li to cemu?

Mora baš LG ili Samsung?

Dosta nas tu na forumu smo vrlo zadovoljni korisnici TCL C715, 50"˘je trenutno 57k, mislim da još uvek ima i 5 godina garancije (treba proveriti doduše).
Android sistem, QLED, i vrlo pristojna slika za taj novac (po meni daleko bolja od tog LG-a, njih vredi gledati tek od OLED-a). Takođe ima dobar input lag za igranje, a i (subjektivno) lepu izradu.

ako zaista nađeš 50inč c715 po toj ceni, onda je to UBEDLJIVO najbolji dil koji možeš da nađeš u ovom kvadrantu.

Ta cena stoji na DR radnji, ne piše da nije na stanju, valjda imaju. Realno, i nije neka, mi smo svi onomad kupili za 50k (neki i za manje), ali bolje od konkurencije svakako.

Ja isto hocu da uzmem neki tv 48-50", dvoumim se da li ici na x80j i q60a koji su da kazem neki budzet modeli, ili dati ~900e i uzeti c1 oled.. nisam neki zahtevan korisnik, kablovska, sport, netflix, neki filmovi sa flesha i bice prikacen ps4 pro za nba, fudbal.. znaci nista zahtevno.
Gledao sam i Tcl 725 ali nije me nesto ubedio.. Hisense u7q bih preskočio.

Mora baš LG ili Samsung?
Dosta nas tu na forumu smo vrlo zadovoljni korisnici TCL C715, 50"˘je trenutno 57k, mislim da još uvek ima i 5 godina garancije (treba proveriti doduše).
Android sistem, QLED, i vrlo pristojna slika za taj novac (po meni daleko bolja od tog LG-a, njih vredi gledati tek od OLED-a). Takođe ima dobar input lag za igranje, a i (subjektivno) lepu izradu.
U principu ne mora LG ili Samsung, ali sam do sada uvek imao pozitivna iskustva sa tim televizorima, pa mi se izbor nekako logicno sve na te brendove, LG posebno.
Rekoh da je budzet jako bitan i da ljudima bukvalno znaci svaki evro. Hvala u svakom slucaju na preporuci, prenecu potencijalnim kupcima i to pa neka odluce.

^

Ne znam, vidim da u skoro svakoj temi za TV pitaju koji LG ili Samsung, valjda su ti brendovi kod nas razvili neku lojalnost/naviku. Nije to baš danas kao nekad, i vrlo često ta veća imena izbacuju slabije modele na ime stare slave, posebno u ovim nižim kategorijama.

^^

Od ta dva, Sony svakako (ako je 50" verzija, samo je taj VA, ostali x80j su IPS).

Mada iskreno po meni ne vredi 30k više od TCL-a (50c715). C725 takođe ne vredi te doplate, bolje gledati C728, on je dosta ozbiljniji TV, i za sličan novac ide 55" kao taj Sony.

Ako se već gleda skuplja ponuda, valja razmotriti i Panasonic TX-55HZ980E za 100k (piše da ga ima na stanju, nisam proveravao). Ipak je OLED u pitanju, i to solidan.

Nazad
Vrh Dno