Šta je novo?

Kućna multimedija TV 32" smart ili ne?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

milos0888

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2013
Poena
305
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7900
Matična ploča
Asus TUF Gaming B650 PLUS WIFI
RAM
64gb DDR5 6000Mhz
GPU
RX 9070 XT
Storage
Samsung 970 1tb, 3xhdd
Zvuk
Marantz nr1510+ Polk R200+ 2x Fosi monoblok
PSU
Corsair RM850X
Kućište
Antec C8 Curved Wood
Monitor
LG 43' 4k
Miš & tastatura
Logitech MX
Laptop
Macbook Air M3
Mobilni telefon
Iphone 15 pro
Pametni uređaji
Apple watch SE-Huawei GT4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba mi za spavacu, nista vece od 32" ne staje. Gledace se yt,hbo i to. Oko 2-3k je razlika za smart(vivax,fox itd). Kako radi to na njima? Ima neki xiaomi stick i roku, jedina mana je dva daljinca vs jedan

radi fino. imam Teslu 32" Android TV i to fino šljaka.

tako da ti preporučujem da uzmeš Teslu 32" serije 6 sa Android TV ili Google TV, npr 32S635SHS (IPS ekran, 2x10w zvučnici itd itd).
ako već uzimaš FOX, uzmi sa WebOS-om (jedina 32-jka).
navodno VOX ima takođe Android TV/Google TV, pored WebOS koje možeš videti ovde (oni sa GO u oznaci imaju Google TV).
VIVAX u ponudi ima 3 modela sa Android TV 11, koji podržavaju HDR10 (ne znam čemu to).
Hisense ima jače cene, a samo jedan, i to mator, model (32A4HA) sa Android TV-om. N generacija je aktuelna, a VIDAA U (operativni sistem za većinu modela ove marke) od skoro ima Max (naslednik HBO Max-a). pregled 32-jki
Philips gura Android TV samo na neke od najjačih UHD modela, tako da nemoj ni da razmatraš ovu marku

no, ako te samo zanima kako radi smart na malim televizorima, to je za podforum "kućna multimedija"

Poslednja izmena:
Ima aiwa 32 sa android 13 za 15000din. To mi izgleda sigurnije od fox, vox, vivax... Jedino sto nije full hd nego hd.

E sad... ti ugradjeni tv boksovi, pitanje je kolike memorije imaju. Ja koristim monitor-tv samsung sa zasebnim tv box-om i radi ok na wifi-5.

Poslednja izmena:
@Zuel je li sigurno Android TV na toj Aiwa-i? obično su za Android TV 14 (kao Google TV), 11 i eventualno 9. može li link ka modelu? na sajtu su 2 32-jke sa WebOS-om

obzirom da se gleda iz kreveta i to sa daljeg kraja (napisano da je u pitanju spavaća soba) za 32" HD Ready više odgovara nego Full HD

@Zuel je li sigurno Android TV na toj Aiwa-i? obično su za Android TV 14 (kao Google TV), 11 i eventualno 9. može li link ka modelu? na sajtu su 2 32-jke sa WebOS-om

obzirom da se gleda iz kreveta i to sa daljeg kraja (napisano da je u pitanju spavaća soba) za 32" HD Ready više odgovara nego Full HD
to sam procitao na bcgroup. Aiwa JH32TS210N HD Smart TV

Poslednja izmena:
lepo na sajtu te prodavnice piše "Android 13 AOSP", što znači da nije Android TV. @milos0888 šta da ti kažem osim da zanemariš predlog za ovu AIWA sa Android AOSP sistemom.

lepo na sajtu te prodavnice piše "Android 13 AOSP", što znači da nije Android TV. @milos0888 šta da ti kažem osim da zanemariš predlog za ovu AIWA sa Android AOSP sistemom.
Uzeo sam malopre predloženu Teslu za 14300rsd. Ok je, do sad sam sve gledao na 55" C2 u dnevnoj pa mi je malo šok sad ovo. Ali sasvim je okej za spavaću sobu ujutru/uveče. Plus je veoma lagan pa smo ga gledali u kuhinji dok smo spremali večeru😀

🤔 32E635BHS, koji otprilike toliko košta, ili predloženi 32S635SHS, za koji kažu da nije na stanju? prvi ima VA tip panela i Android TV 11, drugi IPS i Google TV

Ha, nisam skontao da ima dva modela, BHS sam uzeo :/

Nazad
Vrh Dno