Šta je novo?

Tutorial za Traktor DJ Studio 2.0

t.o.

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2003
Poena
619
Ima li neko link za neki kvalitetan tutorial za Traktor DJ Stuido (ono, neki dobri saveti nekog DJ-a ili slicno)?

Tutoriale nemas imas samo neki help fajl koji mogu da ti posaljem na mail ako hoces. Inace ako te nesto konkretno zanima pitaj. Najlakse ti je da upalis program i da se zezas jer nema tog DJ koji moze da te nauci kako da mixas, pogotovu preko programa koji sam radi beatmatching. Sve je to stvar licnog ukusa i stila.

Mogu da ti preporucim da prvo namestis neke osnovne komande preko shortcut-ova na tastaturi jer ce ti to znato olaksati posao. Uzmi dve pesme (istog ili slicnog BPM-a (beats per minute)) i zezaj se do mile volje. Imas sjajne stvari u Trakotru, beat looping, filtere, ekvilajzere....itd.

Zvucna kartica ?

Treba mi najjeftinija kartica koja moze da se namesti da radi u rezimu sa masterom i monitorom.

Re: Zvucna kartica ?

t.o. je napisao(la):
Treba mi najjeftinija kartica koja moze da se namesti da radi u rezimu sa masterom i monitorom.

Najjeftinija varijanta bi ti bila neki polovni SB live! value sa insaliranim KX drajverima ( www.kxproject.com ) . Naci cu kasnije kako se namestaju izlazi preko KX-a pa cu ti okaciti ovde....

Evo ti copy/paste sa Traktor-ovog foruma:

Traktor version 2.01
Kxdrivers 5.10.00.3528 - debug

on the DSP window, connect the outputs from the FXbus nos. 4/5 (the leftmost object) directly to the output you wish to use on the epilog; the rightmost object. which output you use, depends on your soundcard model. you may choose rear speakers or headphones output (i guess that's your option). the names show up when you hold your mouse over them (the popups don't show in my winxp, anyone know why?)

from the Traktor settings (setup/audio in traktor), choose kx ASIO as your driver, then outputs 0/1 as your master out (this will be the rear speakers if you have the outputs swapped (by default). for monitoring, choose outputs 4/5.

feel free to ask any further questions.

regards

BiCho

Nazad
Vrh Dno