Šta je novo?

Turning Point: Fall of Liberty

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Ukratko, glavni storyline ovog FPS-a koji se upravo pojavio je "alternate history of WWII". Kakav bi bio tok rata da je Cercil umro 8 godina pre njegovog pocetka. U ulozi ste obicnog gradjevinca koji zivi i radi u New York-u i nema nikakve veza sa vojskom, a koji ubrzo postaje ne heroj, vec obican covek koji pokusava da prezivi Hitlerovu invaziju na USA...

Turning_Point_Fall_of_Liberty.jpg

Turning Point: Fall of Liberty is based on an alternate history where the point of divergence occurs with Winston Churchill's death in 1931 from being hit by a cab in New York City instead of surviving. Without his leadership, England falls to the Third Reich in 1940 through a successful Operation Sealion, forcing Prime Minister Neville Chamberlain to surrender. This allows Germany to sweep across the surrounding countries completely unopposed.

A period of development follows the success of the Axis Powers, transforming conquered Europe into the Greater German Reich and allowing allied Japan to share in the prosperity; at the same time, new weapons like jet fighters and atomic bombs are engineered, raising tensions between the now technologically superior German Reich and the United States. An unexpected invasion of America, Operation Humpback Whale, is launched in 1953, a combined German and Japanese offensive striking at the nation on both the Atlantic and Pacific coasts. The opening scene of the game places the player, a construction worker named Dan Carson, right in the heat of the surprise attack on New York City.

Published by: Codemasters
Developed by: Spark Unlimited
Genre: First-Person Shooter
Release Date: Europe: March 14, 2008
MSRP: $39.99

ESRB Content Descriptors: Language, Violence
Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3, Xbox 360

Official Game Website
Turning Point: Fall of Liberty on Wikipedia
Trailers

Screenshots:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    123.4 KB · Pregleda: 114
  • 2.jpg
    2.jpg
    77.7 KB · Pregleda: 127
  • 3.jpg
    3.jpg
    232.8 KB · Pregleda: 153
  • 4.jpg
    4.jpg
    145.2 KB · Pregleda: 121
  • 5.jpg
    5.jpg
    104.1 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
He he, pa nije "also avaliable on PS3 i Xbox360", nego je "also avaliable on PC, with much greater hardware consumption level" :)

Inače, trejleri na gametrailers obećavaju...!

Ne znam zasto me ovo podsjeca na Prisoner of War :)

Au, koliko blooma...vidi se sa cega je doslo :D
Jel neko probao? :)

Čitam da je lek za ovu bolest malo problematičan, te da ne deluje kako je napisano u uputstvu za upotrebu.Nuspojave njegovog delovanja su nagli gubitak osećaja da je sve u redu.Čeka se da druga farmaceutska kompanija prozvede lek koji će raditi upravo ono za šta je namenjen :d

Moras ti svuda da palis vatru.:)

Nervira me Wiki. Also avaliable za "consoles" pišu svuda, a sve navedene igre su portovane za PC, a inicijalno pravljene za Xbox360, koji se i dalje bolje koristi nego PS3 (nažalost). Osim u nekoliko fenomenalnih slučajeva...

na zvanichnom forumu samo pljuju igru :)

valjda jer je radjena i za konzole, sta ja znam

Probaću večeras, pa javljam. I meni ne deluje kao nešto extra, ali posle The Club i Lost-a, možda i bude dobra :)

Prvi utisci:
Unreal engine ali je grafika prosečna, maksimalna rezolucija ja 1024x768, nema podešavanja kvaliteta grafike osim rezolucije!
Igra je igriva, ali definitivno nema neki visok kvalitet u bilo kom pogledu. Odiše prosekom.

Prvi utisci:
Unreal engine ali je grafika prosečna, maksimalna rezolucija ja 1024x768, nema podešavanja kvaliteta grafike osim rezolucije!
Igra je igriva, ali definitivno nema neki visok kvalitet u bilo kom pogledu. Odiše prosekom.
hah nemoguce? pa nije ovo tetris majku mu.... :)

maksimalna rezolucija ja 1024x768 ...

Moze ovako da se poveca :

C:\Documents and Settings\your name here\Local Settings\Application Data\My Games\Turning Point\TPGame\Config\TPEngine.ini

[SystemSettings]
StaticDecals=True
DynamicDecals=True
DynamicLights=True
DynamicShadows=True
LightEnvironmentShadows=True
CompositeDynamicLights=True
DirectionalLightmaps=True
MotionBlur=True
DepthOfField=True
Bloom=True
QualityBloom=True
Distortion=True
DropParticleDistortion=False
SpeedTreeLeaves=True
SpeedTreeFronds=True
OnlyStreamInTextures=False
LensFlares=True
FogVolumes=True
FloatingPointRenderTargets=True
Trilinear=False
OneFrameThreadLag=True
UseVsync=False
UpscaleScreenPercentage=True
Fullscreen=True
AllowD3D10=False
EnableHighPolyChars=False
SkeletalMeshLODBias=0
ParticleLODBias=0
DetailMode=2
ShadowFilterQualityBias=0
MaxAnisotropy=2
MaxMultisamples=1
MinShadowResolution=32
MaxShadowResolution=512
ResX=1680
ResY=1050

:)

weeee...imade i DX10 :D

Jos jedan trash u nizu, ne znam da li ce ove godine izaci iole ozbiljan FPS.

ne zna, dal vama, al meni ovo lici na UberSoldier, tj trash.

Igra je bezveze, čist prosek ako ne i ispod toga. Samo za one kojima je jako dosadno:d

Zaista dno dna. Loše animacije, loše kretanje, napucavanje očajno. Jedino što volim je da vidim onakav NY :)

Prvi utisci:

Hm? Kod mene max rezolucija kao i kod monitora odnosno 1680x1050, cak imam i da podesavam low, medium i valjda high nisam ni proveravao, a sama igra :S:

Ma daj ovo je samo jos jedna fransizma kako Amerikanci spasavaju svet. Alternativni wwII ma da se nose oni... igra je obecavajuca ali je tematika glupa u nedogled.

Ova igra ce biti najgora u 2008. bez konkurencije:D
Ovo je cist promasaj.

Očajna grafika, očajno napucavanje.Jedino što vredi je napad nemaca na NY.:d

Večeras sam je definitivno deinstalirao. Čist mazohizam me je terao da pređem nekoliko nivoa. Koliko god bila loša na početku, svakim nivoom postaje jos lošija. Igra je linearnija od lenjira!

Grafika je ocajna, atmosfera kao Freedom Fighters. Puno sam vise ocekivao. Uninstall. :(

Vrh Dno