Šta je novo?

Turbo mod

jadni ukucani :D

Ovo je samo pocetak ideje, pa zbog toga je i losh snimak (snimano telefonom). Cim privedemo kraju (drugar i ja) bice slikica i klipova u dosta boljoj rezoluciji.
Ideja se svodi na to, poshto volimo simulacije voznji, da pri voznji neke od simulacija kucishte imitira izduvne gasove kao kod pravih kola. Znam da nije nishta posebno, al bitno je da se neshto deshava (prepravlja, unishtava...) :D

Ahahahha odlicna ideja ^^ Ja sam nesto slicno planirao, ali samo da se upali morot kada okrenem kljuc da ukljucim racunar ^^

Ahahahaha preodlichno

ahahahahahahaha :d .....e ***, suze su mi krenule na oci :D ...vrhunski mod :D

Definitivno drugachije od svega do sad vidjenog! :)
:wave:
P.S. Jedva chekam bolje slike i video materijal ;)

ovo se zove mashina :)

Svaka cast. Prilicno originalno

Ja se izvinjavam, ali meni deluje kao da se nalazi lik iza kucista i duva dim od cigarete. Na kraju snimka kao da se neko pomerio od kucista i povukao dim. :)

Ja se izvinjavam, ali meni deluje kao da se nalazi lik iza kucista i duva dim od cigarete. Na kraju snimka kao da se neko pomerio od kucista i povukao dim. :)

pa jedino da vuche 20 cigare odjednom i da ima kapacitet pluca 10x vishe od normale :D

Na kraju snimka kao da se neko pomerio od kucista i povukao dim. :)

Bravo, odlicno zapazanje... , al taj lik sa cigarom nije tu da bi ubacivao dim od iste(mislim da je to nemoguce), vec je neko morao da "turira" mashinu na kojoj trenutno radimo.
Samo polako, imamo josh dosta posla, al bice sve jasno kad stignu slike i video materijal ;)

Nazad
Vrh Dno