Šta je novo?

TT7 vs. TT9-razlika???

byMaX je napisao(la):
uz sve lepo sto su rekli o tt7+, dodacu i da je to najbolji cooler koji sam probao, kao i da se najlakse montira od svih titana, spire-a i speez-eva 🙂
u ovome se u potpunosti slažem sa Maxom, do skoro sam imao fridgerock koji je urlao ko lud (ali je lepo hladio), a pre par dana sam uzeo tt7+ i prvo što me je oduševilo je lakoća montiranja, a sada mi fan radi na ~3000 obrtaja(Low speed) i temperatura procesora je 32 stepena. Doduše procesor mi trenutno radi samo na 2GHz jer sam ubio Kx7 pa sad privremeno koristim kt3 ultra 2.

BeastMaster je napisao(la):
u ovome se u potpunosti slažem sa Maxom, do skoro sam imao fridgerock koji je urlao ko lud (ali je lepo hladio), a pre par dana sam uzeo tt7+ i prvo što me je oduševilo je lakoća montiranja, a sada mi fan radi na ~3000 obrtaja(Low speed) i temperatura procesora je 32 stepena. Doduše procesor mi trenutno radi samo na 2GHz jer sam ubio Kx7 pa sad privremeno koristim kt3 ultra 2.

Ja imam tu plocu ali mi se XP2000+ ne clockovan greje kao lud... Evo malocas burazer seo da gleda film i temperatura se digla na 49 stepeni... sreca sto sam ostavio Vulcano9 na 4800 obrtaja (uz to imam i sondu koju sam zabio u hladnjak), inace da se oslanjao samo na sondu ne verujem da bi sad ovo pisao (ili se ja mozda tripujem). Uz to koristim XP Cooler koji dosta dobro softverski skida temperaturu, koji za vreme gledanja filma nije bio upaljen (burazer se slabo razume oko toga). Ne znam sta da radim, da li da pazarim V7+ ili da stavim 2 fana u kuciste? Inace, temp je sad 35C, uz 4800, XP Cooler i veliku buku...Sve ovo pratim iz PC Alerta koji se dobija uz MSI plocu...e sad ne znam koliko su ova merenja tacna...pa ako neko zna neki bolji program za monitoring neka samo pljesne adresu odakle da se skine...cheers

Veyron je napisao(la):
...e sad ne znam koliko su ova merenja tacna...pa ako neko zna neki bolji program za monitoring neka samo pljesne adresu odakle da se skine...cheers
ja konkretno koristim speedfan, ali mislim da ti to baš i nije bitno, već je stvar kako temperaturu očitava ploča. Uz to moj procesor je T`bred B koji se dosta manje greje od Palomino jezgra... pozdrav

Nazad
Vrh Dno