Šta je novo?

TT400W radeon 4870

LoverBoy

Čuven
Učlanjen(a)
19.08.2003
Poena
620
Pozz
Da li moze TT 400w napajanje da izdrzi radeon 4870

+5 25A max
+3.3 18A max
+12 V1 14A max ---peak load 16A
+12 V2 16A max ---peak load 18A

Ostalo cd2180 2x1gb wd500gb 1dvdrw nista klokovano za pocetak.

znaci nemoze ni da upali?

A sta ti znaci i ako upali (sto je pitanje) i jedva gura tu grafu? Mozda ce ti raditi neko krace vreme, a onda ce otici u out.

eventualno tek neki LC 6600GP bi mogao da potera, u svakom slucaju moras da gledas neka napajanja od realnih 500-550w

To znam video sam na ati sajtu preporucene jecine napajanja a opet antec kalkulator sa sve overklokom CPU kaze da ce sistem trositi 350 W , ako ste primetili ostavio sam specifikacije napajanja :
+12 V1 14A max ---peak load 16A
+12 V2 16A max ---peak load 18A

Da li je ovo dovoljno da se karta pokrene pri ukljucivanju?

Da, primetili smo da si postavio specifikacije, to je mozda dovoljno da se karta pokrene, ali sigurno nije dovoljno da normalno radi u duzem periodu.

Probaj pa nam javi da li pali.
Ako bude vatrometa slikaj obavezno!

Pa nije problem, evo ja ti kazem da nece trositi vise od 350W. Ali to napajanje ima jedva toliko, as simple as that :)
Znaci pri full loadu ce biti optereceno sa minimum 85-95% a mozda i vise :D
Radice ono, ali na tebi je da odlucis zelis li rizikovati (sigurno nece dugo i ako proradi). Naravno, bilo kakav oc zaboravi. To je, koliko ja znam, litepower serija. Da se bar radi o purepower jer taj ja mislim da nema ni pfc.

Ako je TT 400W verzija litepower u pitanju batali...

Odustao , kupio LC 6600GP2..
thnx all..

ufff koliko ubedjivanja treba da se neko nagovori na malo bolje napjanje :)
da se kupuje SSD (uskoro HIT) ili nava gafulja nikog ne bi ni pitali sta/kako :p

Moj ortak je na 380w Antec napajanju koristio par meseci 4870 :D naigrao se sit...

Vrh Dno